Chimie, biologie, medicină şi antropologie > Istoria chimiei

2011 este Anul International al Chimiei

(1/2) > >>

Adi:
A începutul Anul Internaţional al Chimiei, adică 2011. De-a lungul intregului an, pe întreaga planetă, chimia va fi sărbătorită. Se vor organiza activităţi de popularizare a contribuţiei decisive a chimiei la progresul umanităţii. Echipa Stiinta Azi vă va ţine la curent. Deocamdată, vizitaţi siteul oficial al evenimentului.

http://www.chemistry2011.org/

Vom continua la acest topic cu stiri despre evenimentele de popularizare a chimiei in inteaga lume, dar in special din Romania. Va invitam sa contribuiti si voi!

dj_mugu:
Buna. Am cautat pe google dar nu am gasit ceva concret, poate stiti voi. As dori un program, soft, ceva interactiv despre chimie, de unde as putea sa invat despre tabelul periodic si elemente. Carti am, dar cum am scris, as vrea ceva interactiv, eventual cu reactii, poze, exemple concrete ale aplicatiei chimiei,etc. Sper ca a-ti inteles. Am avut mai demult un program, imi arata tabelul periodic si faceam click pe un element, imi detalia tot despre el, cu poze, aplicatii, in ce reactii intra, etc. Dar nu mai stiu cum se numeste. Deci, poate stiti voi ceva? Multumesc anticipat.

Adi:

--- Citat din: dj_mugu din Februarie 07, 2011, 07:26:20 p.m. ---As dori un program, soft, ceva interactiv despre chimie, de unde as putea sa invat despre tabelul periodic si elemente.

--- Terminare citat ---

Tabelul periodic al elementelor chimice realizat animat in Flash, chiar de catre romani.

chimistul:
Oau! Chair de romani? Nu se poate! Astia nu e prosti?  :o

Adi:

--- Citat din: chimistul din Februarie 07, 2011, 08:20:45 p.m. ---Oau! Chair de romani? Nu se poate! Astia nu e prosti?  :o

--- Terminare citat ---

Asa te-a invatat pe tine la scoala, ca romanii sunt prosti?

Primesti avertizment oficial pentru ironie. Nu continua in stilul asta, stii ca a trebuit sa ma lupt cu Electron si HarapAlb ca sa nu fii moderat. Nu continua pe linia asta ca te voi modera chiar eu.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

Du-te la versiunea completă