Diverse > Arhivă mesaje de pe vechiul forum

Voluntarii in charge

(1/4) > >>

blabla24:
Am facut acest topic la sugestia lui Adi pentru ca trebuie sa ne organizam mai bine. Sa stim cine cand pleaca, ce articole trebuie postate samd.
Eu o sa plec de luni o saptamana la un concurs deci nu o sa mai pot supraveghea postarea articolelor.
Pana atunci, Theodor Gheorghe a promis ca va posta ultimul articol de la SpaceAlliance si se apucase astazi dar nu i-a mers sa aleaga categoria si apoi eu am avut putina treaba si am fost plecata iar acum nu am gasit articolul deci probabil nu e salvat. Dar sigur o sa-l posteze zilele urmatoare.
Tot in zilele urmatoare, ar trebui postate ultimele articole de pe site-urile urmatoare:
http://www.parsec.ro/
http://www.ziarulstiintelor.eu/stiri.aspx
http://www.stiintasitehnica.ro/index.php?menu=6
http://www.evz.ro/pagina-subcategorii/sectiune/stiinta-de-viitor.html  -  de aici trebuie sa facem un rezumat de 3-4 randuri pentru fiecare articol.
De la SpaceAlliance trebuie sa luam articolele postate pe acest forum, acestea putand fi gasite aici: http://www.scientia.ro/forum/index.php?topic=552.270
Nu uitati sa puneti diacriticele la toate articolele. Cele de la SpaceAlliance si de la stiintasitehnica am vazut ca nu folosesc dar le putem pune noi :p

ioana.m:
Articolul de la spacealliance l-am postat eu.

Va rog sa anuntati in acest topic fiecare ce postati si de la ce site sa nu ne incurcam in stiinta :P.

Adi:
Excelent! Acum voi doua aveti liberartatea sa va dati numele adevarat ca si ceilalti voluntari sa va adreseze mai usor. Cum doriti. Si mai e ceva: am vazut ca voluntarilor noi nu le era clar ca "blabla24" este "sefa" lor, adica o voluntara cu mai multa experienta la Stiinta Azi, tot liceanca, foarte capabila, care a invatat multe de la mine si ii invata mai departe, iar acum devine si coordonatoare alaturi de gothik12, si poate si ioana.m daca ea vrea. Asadar trebuie sa va cunoasteti toti intre voi si sa invatati unul de la altul si sa faceti o echipa care sa mearga fara mine, eu doar sa supraveghez de afara in mare. Eu spun ce e de facut si blabla24 si gothik se asigura ca asta se face bine.

ioana.m:

--- Citat ---si poate si ioana.m daca ea vrea.

--- Terminare citat ---

Intru si eu atunci ca sa fie un trio.

Adi:

--- Citat din: ioana.m din Iulie 27, 2010, 01:21:02 a.m. ---
--- Citat ---si poate si ioana.m daca ea vrea.

--- Terminare citat ---

Intru si eu atunci ca sa fie un trio.

--- Terminare citat ---

Excelent, ti-am dat si tie permisiuni de a vedea sectiunea Echipa care e privata. Impreuna puteti face multe. Tu ai oferit deja foarte multe proiectului Stiinta Azi. Acum poti invata multe si ajuta cu mai multe.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

Du-te la versiunea completă