Chimie, biologie, medicină şi antropologie > Medicină

Tratament impotriva caderii parului si a cheliei ereditare

(1/2) > >>

alex11.2251:
De ceva timp am inceput sa am probleme cu caderea parului in zona frontala pana am ajuns la chelie. Stiu ca exista cateva tratamente care ar da roade, dar nu stiu care. Va rog ajutati-ma cu un sfat bun!

ionut.car12:
Si eu am avut aceeasti problema ca si tine, imi cadea foarte foarte tare parul in zona frontala, dar cineva mi-a recomandat sa incerc spectral.dnc si dnc-l. In foarte putin timp parul meu a inceput sa creasca, incepand sa fie din ce in ce mai des!

Spectral DNC este un tratament impotriva caderii parului, proiectat impotriva alopeciei androgenetice si a altor tipuri de chelie la barbati.  S-a demonstrat clinic ca ajuta la refacerea firului de par si este mult mai eficient decat Rogaine sau alte tratamente locale impotriva caderii parului.

Dermatologii au descoperit ca asocierea retinolului(substanta derivata din vitamina A) cu minoxidilul duce la rezultate importante si mult mai eficiente decat in cazul produselor pe baza de minoxidil. Retinolul controleaza corecta functionare a glandelor sebacee. Acestea din urma produc sebumul ce acopera scalpul.

Sebuumul contine DHT(androgenul produs de testosteron, direct responsabil de aparitia cheliei.).

Reglarea secretiei glandelor sebacee si a nivelului de DHT din scalp si folosirea minoxidilului ajuta la prevenirea cheliei ereditare.

Complexul de vitamine este bogat in biotina si saruri minerale si furnizeaza energie accelerand metabolismul foliculului filifer.

Stresul fizic si emotional contribuie la caderea parului , deoarece determina dereglari hormonale si lipsa unor vitamine si saruri minerale. In acest caz , intregul metabolism se accelereaza , activeaza producerea hormonilor si deci stimuleaza glandele sebacee , cauzand exces de sebuum la suprafata scalpului; acest proces sufoca radacina firului de par si il slabeste determinandu-i caderea.

Spectral DNC rezolva problema cu un complex de vitamine unic cu materii prime de exceptie. Extractele de iedera, luppolo si ardei iute patrund profund in scalp pana la radacina firului de par , accelerand circulatia si buna functionare a tesuturilor si acoperind firele de par degradate.

Pentru Femei sau barbati e recomandat ca tratamentul sa se faca impreuna cu Revita, pentru femei se mai recomanda Spectral.RS (fara minoxidil) cu Spectral.DNC (care contine printre altele 5%minoxidil).
Ulie aici si magazinul de unde le poti comanda: http://www.dslaboratories.ro/produse/spectral-dnc/ si http://www.dslaboratories.ro/produse/spectral-dnc-l/

Ti-l recomand din suflet!

sumalan dorin:
Salutari.

Din păcate ştiu ce înseamnă,să te părăsească podoaba capilară,la fel mi s-a întâmplat şi mie acum doi ani.M-am dus la medic,m-a consultat şi mi-a dat pirule şi ceva unguent.Mi-a spus să mă tund chel ,şi de fiecare dată să mă dau cu acel unguent.După trei luni,mi-a crescut părul.

Vărul meu,e şi el în aceiaşi problemă,numai că la el medicamentele nu şi-au făcut efectul.Părerea mea este :să te duci la doctor ,să ei medicamentele recomandate şi să ai răbdare să îţi crească din nou părul.Chiar dacă e ereditar,tot trebuie să fie un medicament ca să îţi crească părul.Iar dacă nu e,atunci consultă un specialist in produse naturiste,poate ştie el ceva medicament pe baza naturistă bun.Iar dacă nu găseşti nimic pentru leacul tău.Încearcă o formulă de autosugestie,mai şti poate dă roade,tot ce trebuie e să crezi.Chiar dacă e de râs,dar nu ai de unde să şti,numai dacă încerci,doar atunci vei şti rezultatul (mă refer în cazul formulei de autosugestie).

Mihnea Maftei:

--- Citat din: alex11.2251 din Iunie 09, 2010, 02:28:06 p.m. ---De ceva timp am inceput sa am probleme cu caderea parului in zona frontala pana am ajuns la chelie. Stiu ca exista cateva tratamente care ar da roade, dar nu stiu care. Va rog ajutati-ma cu un sfat bun!

--- Terminare citat ---

Du-te la un medic dermatolog bun si discuta problema.

ariel55:

--- Citat ---Ulie aici si magazinul de unde le poti comanda: http://www.dslaboratories.ro/produse/spectral-dnc/ si http://www.dslaboratories.ro/produse/spectral-dnc-l/

Ti-l recomand din suflet!
--- Terminare citat ---
DISTRACTIVA RECLAMA!
P.S.Banui ca cel care a initiat topicul si raspunde cu alt nume. ;D ;D ;D ;D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

Du-te la versiunea completă