Generalităţi, reguli de funcţionare, propuneri utilizatori, voluntarii Scientia > Să ne cunoaştem! Cartea de vizită a utilizatorilor forumului.

Truth - in cautarea adevarului

(1/1)

Truth:
Buna seara !

In primul rand, as vrea sa-i salut pe toti cei ajunsi pe Scientia, spirite care se invart ca niste fluturi in jurul luminii orbitoare a adevarului stiintific ! :)

Multumiri speciale celor care au dat viata acestui proiect, cheltuind din timpul lor pretios !

Aceasta initiativa este extrem de necesara, caci privind societatea romaneasca de azi, constat cu tristete ca se manifesta o anumita degringolada intelectuala, avand ca si cauze atat pervertirea scarii valorilor cat si promovarea agresiva a facilului prin mijloacele mass-media... :(

Doua vorbe despre mine, am 40 de ani, studii economice si tehnice. Ma pasioneaza toate subiectele stiintifice dar in special fizica, desi nu ma pot lauda ca am cunostinte aprofundate - mai curand la nivel de cultura generala.

Toate cele bune !

Electron:
Bine ai venit, spor la participare pe forum!

e-

sumalan dorin:


 Salutari

 Bine ai venit ,poate vei deschide topic-uri legate de specialitatea ta (economie) ceva de genul:"economie pe intelesul tuturor" ,asta bineinteles daca iti permite timpul. :)

Scientia:
Bine ai venit pe forum!

Te aşteptăm cu subiecte noi şi sperăm că vei participa activ la dezbaterile forumului.

Subscriem la sugestia lui Şumi, privind deschiderea unor subiecte pe domeniul economic. Nu ar strica să ne lămurit ce se află sub limbajul criptic de multe ori al economiştilor.

Truth:
Multumesc de urari !

OK, ar fi ceva subiecte interesante de macroeconomie - despre cauzele actualei crize, despre Uniunea Europeana care nu este Uniune decat pe sfert, despre actualul model capitalist bazat pe consum - nesustenabil pe termen lung...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

Du-te la versiunea completă