Redeschid subiectul la care am ajuns din intmplare desi? astfel de intamplari nu tocmai intamplatoare pentru ca se imntampla cand ma mai uit in urma, adica rasfoiesc tabla de materii a forumului si-mi mai atrage atentia cate un titlu sau cate un nume de user pe care l-am retinut pana acum.
Adineauri am observat ca un vizitator urmarea un titllu, respectiv aceasta discutie foarte scurta si am intrat aici desi nu asta dorisem cand am deschis laptopul.
Merita revazut si poate cei de azi sa-l reinodam caci este mare deosebire intre acele momente din 2011 cand cred ca forumul poate deja trecuse in noua administratie "scientia" dar respira inca din cea veche sau poate ca inca era la Adi Buzatu, dar nu asta este important pentrua noua administratie s-a achitat cu brio si a extins foarte mult forumul.
Se spune ca cei ce inaintam in varsta vedem valoare in trecut cand eram si noi mai tineri si totul azi ni se pare Desertaciune, ca sa citez din Ecleziast reamintit de un personaj pentru mine ciudat si greu de inteles ca raport caracter-inteligenta -buna credinta( si daca ma iau dupa nickurile schimbate imi pare ca are o personalitate multipla pentruca sub fiecare nick are niste cracteistici mai mult sau mai putin diferite fata de celelalte ).
Uneori imi permit sa fac asemenea comentarii la persoana fara sa fie jignitoare ci doar onstatatoare pentruca si acele persoane le fac la adresa mea sau a altor olegi si sunt primele care de regula incep sarabanda aceasta in care uneori intru provocat dar uneori nu intru din cazuza unei "sile existentiale" si evit si trec peste, dar cand ma gansesc ca in epoca acestei discutii cand se pare ca un user numit Electron ne spune ca este moderator in Martie 29, 2011, 07:32:22 p.m, cand discutiile aveau un alt nivel si este suficient sa cititi discutia de atunci delansata de un vizitator, dl DEM evident cu un consistent nivel academic si cu referire la spusele altora si ma refer la Dl Eugen7, Dl Cavasi, dl Electron cel de atunci care cred ca de fapt este sau pare alta persoana decat cea care a aparut a fi in anumite momente mai recente, asta fiind doar o smpla opinie personala la care pot renunta cu destula usurinta.
Este evident insa si aici ca tendinta a discutiei datorita unor interventii prea pline de sine adica pacatuind de acel pacat fundamental pe care catolicii il aseaza la baza mi tuturor elorlalte si-l sanctioneaza aspru, mult mai mut decat ortodoxii, desi amebele ierarhii pacatuiesc din plin si adauga si cupiditatea si sgarcenia mai ales la cei din rasarit datorita influentelor orientale(dupa mine) si poate ca daca am urmai un fir mai lung unde este luat in raspar si atacat fie Eugen7, fie Cavasi am vedea mai bine asta, aici insa dupa mine Eugen7 fiind cel care conduce discutia in modul cel mai corect si academic stapanindu-si probabil enervarile pe care in mod deliberat si provocator cu evidenta unii user incearcau sa-l faca sa le aibe probabil in speranta sa scape de un ccmpetitor in fata caruia raman de regula fara argumente si coborandu-se astfel atat la nivelul unor activisti PCR salariizati ca atare cat si securisti(greu sa spui cat de securist era un activist) care in cateva randuri au spus in fata mea deci vorbesc din experienta proprie:dle..! trebuie sa trecem la fapte ca cu asta nu mi avem argumente nu ma putem discuta si in aceasta propozitie sta toata istoria comunismului mai soft -mai fara ura de clasa ramanand doar lupta pe ciolan si pe stapanire personala a celuilalt, adica dupa perioada de exterminare a unui un Dej si pana la un Ceausescu devenit paranoic.
De ce am simtit nevoia acestui interludiu in trecut in paralel cu un subiect foarte interesant cum este acela de
limbaj fara metalimbaj in speta Lincos-ul( eu asa voi denumi tote variantele si "dialectele" acesui limbaj original creat in 1960 la univ.din Utrecht de prof. de logica-matematica Hans Freudenthal? Pentrua este bine sa ne mai revdem si in oglinda trecutilui si poate sa invatam cate ceva din aceasta uitatura.
Si intrebandu-ma : de ce niste oameni de calitatea unui DEM nu a incercat sa ramana si sa fie si el un contributor anonim caci ca si Buzatu azi el probbil ca de atunci era cineva care nu putea fi numarat printre looseri(ratati). Si poate fiiindca a constatat ca Eugen 7 a fost izgonit mai tarziu acesta fiind adica singurul pe care el am vazut ca s-a ostenit sa-l bage in seama.