Diverse > Arhivă mesaje de pe vechiul forum
Concursul de eseuri din Geostiinte
Coesite:
In cazul in care cei care participa la acest concurs urmaresc acest forum, vreau sa va spun cateva lucruri...
Cand mi-a venit ideea sa ma implic in organizarea acestui concurs, imi imaginam ca o sa se inscrie maximum 10 persoane. Se pare ca m-am inselat groaznic! Nu imi inchipuiam ca se vor inscrie ATAT DE MULTI participanti! Sunt foarte foarte fericita ca exista atat de multe persoane interesate de acest subiect! Felicitari!
Nu am avut timp sa ma uit pe toate documentele in detaliu, dar as vrea sa va dau cateva sfaturi ce va vor ajuta cu siguranta si cu alte ocazii:
1. Cand trimiteti un fisier de orice natura, asigurati-va ca extensia acestuia poate fi citit-a de oricine.
2. Daca vi se impune un format incercati sa il respectati, pentru ca acest lucru reflecta interesul vostru fata subiectul respectiv si cat de mult pretuiti ceea ce ati facut. Eu nu am primit acest sfat cand am avut nevoie de el, si am resimtit consecintele din plin.
Toti participantii ar trebuii sa se simta mandrii, pentru ca acum stiti un pic mai multe despre planeta pe care traim. Aceasta este singura pe care o avem si momentan nici nu putem pleca altundeva.
Felicitari!
<Admin> Iata aici topicul intreg unde s-a pus la punct acest concurs de eseuri.</Admin>
Adi:
Felicitari, Coesite, pentru organizare. Iata ca eseuri tot vin! Cred ca sunt vreo 40 pana acum, este foarte bine. Va rog voi sa alegeti 10 si apoi o sa le citim toti pe astea pentru a stabili exact ordinea castigatorilor.
Electron:
Legat de titlul topicului: ce inseamna "esee" si cu se sunt ele diferite de "eseuri" ?
e-
Adi:
Bine remarcat, plurall corect este "eseuri". Modific acum. De altfel, avem un topic intreg concursului, dar inteleg si pe Coesite care a inceput un subiect nou, ca sa fie aici feedback, impresii, etc.
Coesite:
Da, imi cer scuze pentru titlu...
Ideea a fost ca daca intra vre-un participant sa gaseasca usor topicul, in celalalt topic are ceva de cautat.
Daca deranjeaza puteti sa il mutati.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă