Educaţie şi cercetare > Educatie

Facultatea Stiinte Aplicate din Bucuresti

(1/1)

Hodor:
Salut, sunt un tanar pasionat de fizica si vreau sa urmez o cariera in aceasta directie. As vrea totusi sa fac un program de licenta in fizica/inginerie ca eventual sa am mai multe optiuni la master. As fi urmat facultatea de fizica din Universitatea Bucuresti, dar vreau sa ma informez si despre aceasta, caci imi ofera posibilitatea de a avansa in inginerie. Nu ca mi-ar placea ingineria mai tare ca fizica pura, dar este, din pacate, mai rentabil. Daca as avea posibilitatea de a pleca peste hotare, as face-o la o facultate de fizica, dar dat fiind faptul ca nu pot, vreau sa fac studiile in Bucuresti. FSA mi-a placut prin faptul ca se preda mai multa matematica si informatica pe langa fizica, care este de asemenea un avantaj, dar ma tem ca fizica se preda mai superficial.

Prin urmare, ma intereseaza:

1) Cum e programul, profesorii ? Disciplinile de fizica sunt predate bine?
2) Posibilitatea de a pleca la un master peste hotare si daca e posibil sa faci masterul in fizica dupa aceasta facultate?
3) As vrea sa aflu cu ce se ocupa absolventii acestei facultati, si in genere ce reprezinta aceasta specialitate (cred ca am o impresie gresita despre ea si vreau sa aflu)

Cam atat pentru a lansa discutia, multumesc anticipat pentru raspunsuri.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

Du-te la versiunea completă