Generalităţi, reguli de funcţionare, propuneri utilizatori, voluntarii Scientia > Sugestii pentru îmbunătăţirea forumului
Incercam sa raspundem intrebarilor adresate de catre cititori
b12mihai:
Fiind un site de ştiinţă, cititorii noştri sunt curioşi să afle tot felul de lucruri despre ştiinţă de la noi: de la formule şi legi din fizica, matematică, chimie, astronomie, biologie până la răspunsul la întrebări despre apocalipsa din 2012, catastrofe naturale, sau pur şi simplu cum se produc anumite fenomene în natură? Invităm pe această cale toţi cititorii noştri să adreseze pe forumul StiintaAzi întrebările lor, iar noi vom încerca să răspundem.
Incercam sa raspundem la intrebarile pe care le primim, prioritate avand intrebarile bine formulate, care au fost puse de cele mai multe ori si care sunt interesante.
Rugam pe aceasta cale cititorii sa isi faca cont pe forumul Stiinta Azi si sa posteze aici intrebarile pe care le au, iar pentru intrebarile care vor necesita dezbateri ample (intrebarile mai complexe) noii membrii sunt rugati sa aleaga sectiunea corespunzatoare intrebarii si sa faca un nou "Topic" (subiect) pe forum ca sa primeasca rapsunsul prompt si sa ne mai intrebe daca au nelamuriri. Avem deja sectiuni unde pot pune intrebari de probleme de mate si fizica.
Iar pentru a ne asigura ca cititorul a inteles tot ce i-am spus, acesta este rugat sa rezume ce a invatat de la noi in propriile cuvinte si astfel, cu acordul lui, publicam intrebarea si raspunsul pe site, ca un articol al StiintaAzi. Membrul are drepturi de autor asupra articolului si, daca doreste si e de acord, il publicam pe Stiinta Azi.
mircea hodor:
Buna Ziua.Ma numesc mircea_hodor ,sint autor "nerecunoscut" al topicului "hibele teoriei big-bangului si ipoteze sau sugestii alternative",m-am adresat dumneavoastra aici tocmai datorita paragrafului in care mentionati recunoasterea sub titlul de autor al interpelarilor cititorilor.Vorbim de un subiect care a suscitat precum se vede-atentia unui foarte mare numar de cititori,subiect in care recunosc ca si esentiala participarea emerita a lui Atanasu,dar in care trebuie sa recunosc ca ma deranjeaza sa constat ca eu ca si autor al acestui subiect-nu sint recunoscut.
calahan:
Dl Mircea Hodor
Eu asteptam de la dumneata un raspuns la postarea de aici:
--- Citat ---
Dl Mircea Hodor
Dumneata ce parere ai despre teoria asta a d-lui inginer Gheorghe, care sustine nici mai mult, nici mai putin, ca in vid nu poate functiona mecanismul undelor. Si justifica aceasta afirmatie, ca fiind demonstrata de lipsa retroradiatiei la undele E-M, datorata fortei electromagnetice propulsoare a structurilor dinamice ale undelor si de sinfazarea campului electric cu cel magnetic. Care arata ca un camp nu se naste din variatia celuilalt. Fapte care ar contraveni mecanismului undelor, cerut de teoria electromagnetismului. Si ideea adiacenta este ca in vid este doar translatie, adica doar lunecarea hidrodinamica a substantei prin spatiul fizic materializat de oceanul materiei inponderabile. Si translatia substantei ar fi produsa de presiunea dinamica a spatiului asupra substantei. Presiune hidrodinamica, care ar aparea din interactiunea structurilor dinamice ale substantei cu spatiul fizic. Presiunea dinamica ar fi data chiar de termenii din paranteza lui Pointyng.
--- Terminare citat ---
Si daca vrei sa vezi argumentarea matematica simpla a acestor asertiuni ai link-ul de mai jos, care duce la lucrarea integrala a d-lui inginer G.A. Lucrare care pe Atanasu, in ignoranta lui cea mare, il agaseaza tare. Si daca nu pricepe nimic, zice ca sunt doar elucubratii. https://drive.google.com/file/d/1HxI9IWXuxdCgXCiVkXIOFq_9MC_zzs0O/view?usp=sharing
atanasu:
Mircea, eu am repetat de cate ori am avut ocazia ca tu esti initiatorul acelui topic pe care vad ca acum Calahan il paraziteaza cu alte probleme. Fiecare topic cu problmele sale pentruca desi este stiinta si o cercetare de pedagogie ea nu este stiinta in cadrul cercetarilor de stiinta ecoomica sau de cosmologie desi uneori s-ar putea face legaturi, dar este vorba de legaturi facute de cineva cerebrat si nu de un individ decerebrat. :)
Precizare in 31.07.23: Eu tin la acest forum si nu doressc sa scot de pe el pe niciunul si mai ales p unii care cu bazaconii sau fara il tin in viata. :)
calahan:
Dl Mircea Hodor
Uite ce spune b12Mihai:
--- Citat ---Fiind un site de ştiinţă, cititorii noştri sunt curioşi să afle tot felul de lucruri despre ştiinţă de la noi: de la formule şi legi din fizica, matematică, chimie, astronomie, biologie până la răspunsul la întrebări despre apocalipsa din 2012, catastrofe naturale, sau pur şi simplu cum se produc anumite fenomene în natură?
--- Terminare citat ---
Eu cred ca postarile mele se incadreaza in acest context. Atanasu spune ca eu parazitez topicul cu alte probleme. De la o vreme dumnealui a deviat intro directie de dispret fatis fata de postarile mele. Probabil fiindca dumnealui ar vrea sa ma scoata de pe forum. Dar se pare ca incercarea lui l-a scos de pe forum pe dl inginer Virgil, cu care era in buna relatie. Findca vad ca dl Virgil nu mai raspunde la postari. Sau poate o fi plecat in concediu, la munte sau la mare. Eu ia-m indicat lui Atanasu, cum sa acceseze fereastra de corectie a mesajelor postate, fiindca reclama ca arde de dorinta de a indrepta greselile numeroase de redactare, dar nu stie cum poate sa o faca. Si i-am indicat sa-si faca reinregistrare. Se pare ca indicatia mea a fost interpretata ca o jignire la adresa dumnealui. Poate altcineva sa il lamureasca mai bine ca mine, cum se poate accesa fereastra cu mesajele postate. Eu abia astept sa vad ca Atanasu a corectat greselile numeroase de redactare din postarile dumnealui.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă