Diverse > Arhivă mesaje de pe vechiul forum

Biografii oameni de stiinta

(1/6) > >>

bbb:
Ma gandeam ca am putea pune pe site si biografii ale unor oameni de stiinta. Ceva gen " omul zilei/ saptamanii", in care sa dam niste date despre el, despre cercetarile lui si de ce l-am ales pe el ca omul zilei/ saptamanii.
Bineinteles, alegerea omului de stiinta sa fie bazata pe sugestii de pe forum

Adi:

--- Citat din: Bianca Sala din Iunie 18, 2009, 03:40:59 p.m. ---Ma gandeam ca am putea pune pe site si biografii ale unor oameni de stiinta. Ceva gen " omul zilei/ saptamanii", in care sa dam niste date despre el, despre cercetarile lui si de ce l-am ales pe el ca omul zilei/ saptamanii.
Bineinteles, alegerea omului de stiinta sa fie bazata pe sugestii de pe forum

--- Terminare citat ---

Ne bucuram mult ca ai sugestii. Siteul care are deja categoria aceasta si avem nevoie de voluntari care sa scrii mai multe articole. Te bagi?

Daca te uiti in stanga pe site, la categorii, ai Biografii. Avem ori articole foarte ample despre viata unor oameni de stiinta, ori articole mai scurte, cu citate ale lor. Aceste articole cu citate si un paragraf sinteza din biografie sunt oarte apreciate si cititite, plus ca le indexeaza google bine cum noi avem PR 6 (foarte bun) si google ne citeste zilnic. Astfel, multi pot afla de noi. Deja avem articole despre multi oameni de stiinta, dar putem face despre si mai multi. Pentru a vedea exact care sunt aceia despre care avem, mergi din stanga la meniu la Sitemap si apoi cauta Biografii si vezi ce articole sunt listate acolo, apoi alege unul la care nu s-a facut deja si scrie-l. Noi il asteptam cu drag.

bbb:
Ma bag, voi scrie despre Carl Sagan. O biografie, citate si titluri ale cartilor scrise de el.

Adi:

--- Citat din: Bianca Sala din Iunie 18, 2009, 03:50:38 p.m. ---Ma bag, voi scrie despre Carl Sagan. O biografie, citate si titluri ale cartilor scrise de el.

--- Terminare citat ---

Excelenta alegere. Felicitari!

In plus e bine ca a deschis topicul, aici vom adauga pe viitor atunci cand alegem un articol de biografie sa il scriem, ca sa nu scrie mai multi despre el. Il voi muta totusi la categoria despre voluntari, unde avem si despre restul articolelor.

bbb:
Am terminat biografia lui Carl Sagan :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

Du-te la versiunea completă