Draga Virgil
am spus ca nu voi mai intrveni nici in zona texelor emise de calahan, zona in care totusi tu te implici si nici in zona textelor lui ilasus, zona in care ultimul ce se mai implica era prince dar totusi intrucat acestea mai tin in viata acest forum, sa-i spun de acum amarat de forum pentruca vad ca la a&b sunt niste, cand si cand niste interventii-intrebari poate facute de unii care citesc si ce se srie pe aici si unul este desigur solo care isi pastreaza nickul, dar acolo discutiile ramn la un nivel mai superficial, doar bune pentru a gasi niste idei adica ce doresc cei are finantand acest forum(platforma stiintifica mai vasta) il privesc si ca pe un soi de brainstorming ceea ce este un lucru pe fond foarte bun si odata ce dau banul si noi il luam, in sensul ca folosim facilitatile de ei platite, nu vad de ce ar fi un lucru rau ci din contra eu il consider un lucru bun pentuca si mie mi-au oferit ocazia sa ies inainte de orice publicare in locuri unde sa ma citeasca niste intelocutori a caror seriozitate o probeaza nu numai ce si cum sriu ci si curiculul pe care il au pentrua acolo unde publica ei cu identitatile asumate fiind cele reale si revistele sunt chiar din acelea cu adevarat stiintifice cu rigorile azi impuse la asa ceva.
Odata ce si Electron pare ca a parasit fara explicatie forumul , nu ca el era mult mai mult decat un sofist cam distructiv, dar avea o logica in general sofistic corecta daca pot spune asa, eu coniderandu-ma un antisofist ca in disputele logice din Grecia antica si inca mai tarziu, in taramul logicei .
Revenind, te rog sa faci un efort pentruca eu in prezent am multe pe cap de sanatate si nu numai si daca ma ajuta Dumnezu voi reveni si eu cand voi putea si voi finaliza un raspuns total la sustinerile lui ilasus nu pentru el, pentruca nu este de buna credinta ci pentru cei care poate ca au fost interesati de subiectul lui cat si pentru ce-ti cer tie fata de Calahan.
Renunta te rog la argumentele tale originale pentru moment si raspunde
daca poti la ce scrie el cu subiect si predicat si daca nu are subiect si preditcat, spune explicit asta(evident este opinia ta) la cele ce le da din wiki in genaral dar si daca indica linkuri de pe situri autorizate macar moral din punct de vedere stiintific si la alea. Sa-l lasam pe dl inginer un alter ego al sau care este un emul care nu vrea sa-si asume paternitati caci stie ca nu ar mai fi bagat in seama si cu aceasta ipocrizie demna de tot dispretul face pe prostul insa din ce in ce mai putin dar cu reveniri ca acum cand iar il scoate pe dl inginer la inaintare.
Poate ca am fost inteles si poate ca tu poti si tu doresti sa faci acet lucru adica
fara sa te grabesti sa dedici niste postari in sensul acesta, la care daca Calhan raspunde batand in continuare campii nu incerci sa redeschizi mereu si meru acelasi tip de discutii sterile si poate daca faci asta si unii seriosi
care de pe margine citesc vor interveni, asa cum cred ca erau destui care o faceau pe vremurile cand blogul apartinea fizicianului Adi Buzatu si ulterior probabil tot cu cei care intrasera in acea perioada cred ca pana in 2011 si inca un timp si ulterior momentului cand blogul a fost salvat de Adi prin donarea inteligent facuta.
Daca vei face acesea ne mai marsand la acest ping pong, ma vei ajuta mult si pe mine cand poate ca voi reusi sa revin consistent la aceste doua fire pomenite aici si dar si pe alti urmaritori, si-ti multumesc anticipat.
Nikul permanent
Atanasu pe acest fir si decand am intrat pe blog.
(Desi daca il scriam atunci corect, ar fi fost Atanasiu dupa numele bunicului matern, dar asa a ramas