Dl Virgil
Vreau sa spun ca in postarea anterioara, am uitat sa mentionez ca tensiunea de semiunda si curentul fotonului, rezulta de la descompunerea lui h. Cu tensiunea si cu campul electric se afla lungimea curentului electro-eteric al fotonului. Curentul electro-eteric al fotonului, este un curent eteric fara sarcina electrica, echivalent prin efectele lui, unui curent electric produs de o singura sarcina electrica. Cu inductia magnetica, cu curentul si lungimea curentului se afla forta electromagnetica ce accelereaza curentul pana la viteza luminii, pe durata unei semiunde. Curentul fotonic transversal se comporta ca un piston care efectueaza un lucru mecanic in contra fortei de inertie. Si formulele alea literale, arata ca forta electromagnetica (B.I.l) este egala cu forta de inertie (m.a). La fel puterea electrica (U.I) este egala cu puterea mecanica (F.v). Astea nu pot fi coincidente. De aceea am convingerea ca modelul de motor electric liniar al fotonului este o realitate fizica. Acest model nu vine in contradictie cu electromagnetismul si cu cuantica. Este doar o alta teorie a luminii care vine in completarea modelului lui Maxwel fara sa il excluda. Daca dumneata gasesti ca si acest model, care pleaca de la parametrii vidului, este gresit, este numai fiindca nu este scris in tratate si manuale. Pentru dumneata, ca un pasionat al socotelilor, cred ca este o bagatela sa verifici acele formule literale. Si nu cred ca acest model ar aduce vreo atingere teoriei dumitale, care se bzeaza doar pe niste echivalente.