Dl Virgil
Mie acum modelul electronului nu imi mai pare ca cine stie ce imaginatie. Am citit fisierul de zeci de ori si am vazut ca electronul este modelat ca motor electric rotativ. Cu relatiile din electricitate gaseste tensiunea, adica potentialul static de semiunda, dar si diferenta de tensiune sau caderea de potential pe lungimea curentului laminar, curentul, lungimea curentului laminar pe care actioneaza forta electromagnetica, campul electric al semiundelor, inductia magnetica a semiundelor, densitatea masei, presiunea, volumul, energia impulsul si multe altele. Ce este intradevar spectaculos este ca avand acesti parametri fizici determina cu produsul B.I.L forta electromagnetica, iar cu produsul m.a determina forta de inertie la fiecare semiunda. Si gaseste, folosind doar niste formule literale, ca aceste forte sunt egale. La fel gaseste ca puterea electrica U.I pe fiecare semiunda este egala cu puterea mecanica F.v. Si mai spune, imi pare pe site-ul -Anthyphisica- ca desenul care apare pe ecran, in experimentul Shtern-Gerlak, ar reflecta cu fidelitate structura bipolara a electronului. Si astfel ar fi o confirmare experimentala a structurii dinamice a electronului. Explica acolo ca toata energia cuantei electronului este distribuita in cele doua semiunde diametral opuse, care ocupa fiecare pi radiani din lungimea cercului. Si fiind in rotatie, cele doua semiunde, diametral opuse, ale electronului se misca in sensuri contrare. Si aflanduse in campul magnetic, electronul interactioneaza cu campul magnetic, numai cu o singura semiunda. Nu poate sa interactioneze cu ambele semiunde simultan. Si exista probabilitatea egala ca unii electroni sa interactioneze cu o semiunda si altii cu cealalta semiunda. Si aceasta ar face ca atomii de argint, din fasciculul de atomi, izvorati din cuptorasul incins, si trecand prin campul magnetic puternic si divergent al magnetului, sa fie deviati intrun sens sau in in sens opus. Amplitudinea deviatiei ar depinde de faza interactiunii. Si potrivit interpretarii oficiale, cele doua semisinusoide de pe ecran ar corespunde la doua tipuri de electroni, care s-ar deosebi intre ei prin momentul lor magnetic de spin.