Princehansolo
Eu cred ca forta de interactiune dintre sarcinile electrice a fost masurata cu destula precizie, in experimentele lui Coulomb, cand a dedus (gasit) legea respectiva. Iar interactiunea (forta de atractie) dintre mase a fost masurata cu precizie in experimentul lui Cawendisch, cu care a determinat foarte precis valoarea constantei gravitationale G. Valoare cu care apoi, s-a putut sa calcula si masa si densitatea planetelor din sistemul solar. Eu am crezut un timp (si eram foarte incantat de treaba asta), ca dl Gheorghe a determinat densitatea planetei, pe baza modelului de rotor foarte multipolar al nucleonilor, gasit de dumnealui, fara sa se foloseasca de constanta gravitationala. Dar m-a atentionat un domn chimist ca, atunci cand a calculat numarul nucleonilor din masa Pamantului, a inpartit, la masa nucleonului, de fapt masa planetei determinata cu ajutorul constantei gravitationale G. Chiar daca in formulele dumnealui nu apare G-ul, fara el nu se poate. Am inteles ca in ambele cazuri, pentru masurarea fortelor s-a folosit balanta de torsiune.
Dl Virgil
Am gasit -Jurnalul internatiunal de fizica- , revista care publica lucrari originale, de cercetare stiintifica si de fizica si de astronomie, contra unui cost de publicare, trimise on line in format pdf. Ai putea sa incerci sa trimiti lucrarea dumitale la acest jurnal de fizica si de astronomie, macar pentru o evaluare.
Atanasu
Zau daca imi dau seama, cu ce am putut sa te supar, de nu mai vrei sa raspunzi la intrebarile mele. Trebuie sa inteleg ca dumneata ai avea raspunsuri clare la acele intrebari, dar un orgoliu lezat si inexplicabil, iti interzice cumva sa postezi raspunsurile.