Dl Virgil
Imi place eseul asta al dumitale. Imi pare ca dumneata vezi miscarea din adancul substantei. Cred ca ar trebui sa il vada si dl Vasile Tudor. Care si dumnealui compune eseuri. Dar pare ca nu vede miscarea. Dumnealui este tot asa un savant dintre aceea care doar compileaza, adica aduna informatii de la altii si le sistematizeaza cumva. Doar difuzeaza informatiile produse de altii. Dar nu face ipoteze, adica nu iscodeste, nu cerceteaza, nu urmareste consecintele logice si nu cauta argumentari. Deci dupa dumneata, h-ul ar fi doar un impuls, ca si sarcina electrica, doar ca ar fi aplicat excentric. Impuls care produce rotatii si care astfel ar sta la baza aparitiei vortexurilor eterice. Si daca ar fi sa dai o definitie de manual a lui h, asa ai scrie? Dl electronist spunea candva, ca h-l, aparand ca o constanta compusa din constante ale electronului, de fapt nu ar fi deloc constanta simpla si independenta, asa cum este c-ul, epsilon, zero sau miu,zero. Si de aceea, fiind la nivelul electronului, nu s-ar putea aplica h-ul la mecanica nucleonilor. Asa dar trebuie sa inteleg ca definitia lui h, data de dl inginer ar fi o enormitate, adica doar ceva metafizic, fara legatura cu realitatea fizica. Fiindca, asa cum spunea cineva, nu s-a masurat niciodata durata fotonului si energia unei singure unde.