Repet si aici rasunsul dat pe celalalt fir:
"Am o singura parere:
a) Intelegi astea exact asa ca nu mai face pe autistul cu mine si nu ma mai cita in fata altor useri !
b) Cand te uiti dimineata in oglinda, daca te uiti si daca te uiti ai precis si vedenii : odata un profesor de chimie, altadata un inginer si cine stie ce alti idioti funtionali autodidacti mai vezi tu pe acolo, desigur toti mari fizcieni dar inafara modelelor clasice si inventatori de modele fizice personale geniale, dar eu dupa cum vezi si pe aia de-i pomensti, tot idioti in ale fizicii ii conider si de aceea te rog inca odata, sa nu-mi mai pomenesti numele in asemenea ilustre companii, adica te rog pentruca aici esti liber sa scrii ce prostii doresti iar eu te pot citi sau nu, dar nu sunt cenzor si nici moderator si atunci asta este o rugaminte si daca ma mai pomenesti si fata de altii, nu -ti mai rasppund desi asta am mai spus-o dar nu pot acepta poluarea acestui forum asa ca...
c) Daca totusi vrei sa te ajut in problema dimensionala pe care ai ridicat-o si nu stiu cum, vad ca fomularea desi inepta este coret exprimata din punct de vedere fizic, te rog sa arati ca esti in stare sa faci ceva ce te roaga altul, pentruca tu apelezi mereu la ceilalti sa-ti comentze ideile sau sa ti le rezolve si eu spun ca sunt tmpenii atat timp tu vii doar cu niste imagini de oglinda, atunci arata-mi cum de la formula data de tine dupa TRG se poate ajunge prin particularizare sau cum doreti dta, la formula atractiei universale si daca fai asta poate te vei lamuri si cu problema dimensionala ridicata .
d)Daca nu intelegi ce scriu in totalitate aunci poate ca acest final bolduit il pricepi si poti raspune la ce-ti cer fara sa mai faci pe autistul, asta daca vrei ca totusi sa trec peste prostii si sa incerc sa raspund pe fond."