PS. A.MOT isi exprima o credinta proprie care cat timp nu este impusa si altora cum s-au petrecut lucruile in timpul ororilor crestinimului intr-o epoca a sa spun preum ael doctor. OK daca nu face rau nimanui credinta sa este liber sa o aibe si sa o si propovaduiasca.
Propavaduirea religioasa este interzisa pe acest forum (a se vedea interdictia 4.7 din normele forumului).
e-
Eu am postat doar opiniile mele despre DUMNEZEU și Biblia Ortodoxă!4.7 Se interzice folosirea propagandei de orice fel (
propaganda religioasă, politică etc). Dat fiind specificul acestui forum,
opiniile despre divinitate ori politică pot fi enunţate doar în măsura în care acestea sunt relevante pentru subiectul în discuţie.Ce s-ar mai putea înțelege prin etc.?
De la "dexonline" citire:
1) "propagandă sf [At: BĂLCESCU, M. V. 141 / Pl: ~de (înv) ~dii / E: fr propagande] 1 Acțiune organizată de răspândire în mase a unor idei care prezintă și susțin un partid politic, o teorie, o concepție etc., cu scopul de a le face cunoscute și acceptate, de a câștiga adepți etc. Si: (îvr) propaganție. 2 (Rar) Acțiune de lămurire, de convingere."
2) "PROPOVĂDUÍRE, propovăduiri, s. f. Acțiunea de a propovădui; propagare, răspîndire a unei învățături, a unei doctrine etc.)"
3) "OPINIE s. 1. considerație, considerent, constatare, idee, observare, observație, părere, reflecție, reflexie, remarcă. (Cîteva ~ asupra...) 2. părere, punct de vedere, (înv. și pop.) socotință, (înv.) proces, socoată. (Care e ~ ta în această problemă?) 3. concepție, convingere, gînd, idee, judecată, orientare, părere, principiu, vedere, viziune, (livr.) convicțiune. (Are niște ~ sănătoase.) 4. credință, idee, judecată, părere. (După ~ mea...) 5. apreciere, aviz, judecată, părere, verdict. (Așteptăm cu nerăbdare ~ publicului.) 6. opinie publică = spirite (pl.). (~ era agitată.)"
Având în vedere art. 4.7 din Regulamentul Forumului , și cele trei definiții din "dexonline" rezultă că eu am postat doar opiniile mele tot așa cum și tu ai postat doar opinile tale în caz contrar în acest sens amândoi am încălcat Regulamentul Forumului...