#495:
- Este gresit la tine intervalul de [0; 2Pi) pentruca ai scris: " In acest caz se acopera toate unghiurile din intervalul [0; 2Pi) *Nota: Am corectat intervalul si in fragmentul citat." in contradictoriu cu mine care spun si mentin ca intervalul referit este cel inchis si care este corect adica[0,2Pi] "
Dat fiind ca unghiurile cu masura 0 si 2Pi sunt unul si acelasi unghi geometric, a mentine intervalul respectiv inchis la ambele capete este redundant, si daca tot o faci poti inlocui intervalul cu (-infinit, infinit), pentru ca tot acolo esti. Dar in fine, acesta chiar e un detaliu minor. Cum inca insisti cu erori mult mai grave si chiar cu falsitati, asta de aici nu mai conteaza.
Fals. Unghiul descris de tine (intre "fir" si d1) va fi exact Pi/2 cand "corpul" se afla in A, piciorul perpendicularei. Tu chiar nu verifici ce afirmi?" .
Desigur ca a fost o eroare evident de neatentie [...]
La cat de mult insisti cu afirmatii deja dovedite a fi false, nu am cum sa disting (sa anticipez) cand faci "erori evident de neatentie" si cand "erori evidente" fiind convins ca ai dreptate. La laudarosenia (sau sa-i zicem pe numele ei popular: fudulia) pe care o afisezi de aici, erorile de neatentie pe care le faci la tot pasul sunt exact ceea ce ar trebui sa te trezeasca la realitate.
Era evident vorba de valoarea zero si nu de Pi/2 adica era vorba de "oricat de aproape de zero"
Ei bine, daca voiai sa pui "zero" in loc de "Pi/2", atunci afirmatia care rezulta prin acea inlocuire (corectie)
este nedemonstrata si pana nu o demonstrezi ramai doar cu laudarosenia gratuita.
- Daca te referi la #78 unde ai scris : " "q" o dreapta care trece prin O si nu o intersecteaza pe d (si e diferita de OB) " este corect ce spui dar cu aplicatie in trecut
Ok.
caci in urma discutiei indelungate am catalogat q ca o dreapta care nu se stie daca este sau nu paralela sau intersectata cu d si daca nu esti de acord cu aceasta definire te anunt ca eu asa o voi folosi si eu sunt cel care trebuie sa demonstrez ceva si deci imi stabilesc cadrul discutiei. Daca acepti asta atunci " dreptele q sunt libere fata de pozitia de paralelism cu dreapta d " devine foarte inteligibila
Accept orice notatii (si orice schimbare de notatii) de la tine, cu simpla conditie sa le explicitezi semnificatia inainte sa le folosesti.
#497:
-Textul criticat de tine este : Am pus exemplul cu mecanismul ca sa fie mai plastic si mai intuitiv ca pot lasa dreapta AC cu capatul ei liber sa stea tot timpul pe d adica sa duc mental infnitatea de drepte AiA astfel ca intregul plan in care se produc acestea sa fie permanent ocupat de o dreapta AAi si daca urmele acesteia s-ar imprima pe plan ar fi o fata plana conexa complet acoperita de punctele dreptei." si se refera la exact partea de plan cat este acoperita de deplasarea dreptei care contine segmentul AAi care face parte din mecanism si care ca sa vizualizez fenomenul, o fac(pe respectivul domeniu) sa-l colorez cumva si asfel apare un triunghi de alta culoare decat restul planului care triunghi se extinde permanent pe masura ce deplasare lui AAi se continua in mod nelimitat in spatiu si timp.
In primul rand, modul in care te exprimi (am subliniat cu rosu partile relevante) face ca afirmatiile tale sa faca referire explicita la "intregul plan" si "o fata plana", ceea ce e in flagranta contradictie cu pretentia ca iti imaginezi "un triunghi" de alta culoare. Adica, se pare ca una gandesti si alta scrii.
In al doilea rand, noile pretentii despre "un triunghi" care apare, sunt si ele ridicole (false), pentru ca dreptele neavand capat nu au cum sa formeze triunghiuri (sectiuni de plan triunghiulare) prin rotatia lor in jurul unui punct. Adica, desi vorbesti de "un triunghi" nu e aboslut deloc clar la ce triunghi te referi in constructia respectiva. Poate ar ajuta daca ai face figura la tine pe o foaie inainte sa o descrii verbal pe forum, pentru ca de cele mai multe ori ceea ce spui nu are niciun sens logic sau geometric.
-La : "Nu, laudarosule" ce sa raspund ?
De exemplu: Da carater infect ce esti acum poate ca ne-am lamurit(sper) si pot sa postez demonstratia aia pe care o astepti.
Ai ajuns cu brio in punctul in care pot sa-ti spun ca si prea-credinciosului: venind de la tine, laudarosule, acestea sunt complimente pentru mine. Multumesc!
e-