DIAVOLUL SE ASCUNDE IN DETALII
Pentru oricine citeste acest text al tau fara a-l considera ceva cu totul important, fundamental pentru el ar fi credibil si in asta se ascune perfidia si caracterul manipulator al firii tale pentruca inteligenta ta este deasupra oricarei indoieli.
La ce-ti folosesc astfel de afirmatii aici? Rezolva ele problema de geometrie pe care in ciuda laudaroseniei tale gratuite te chinui fara succes sa o dovedesti de atata timp?
Dar totusi este cazul ca din cand in cand macar pentru ceilalti sa pun anumite lucruri la punct.
Si acum in final imi oferi nesperat ocazia, cand dupa o sumedenie de ziceri vii cu ultima destinata sa credibilizeze toata argumentatia si sustinerile tale si voi cita :
"
Citat din: atanasu din Ieri la 11:14:27 p.m.
" ...... care furi fara sa mentionezi ideile altora exemplul in cazul meu se refera la discutia cu Calahan si-l rog pe Calahan daca citeste sa confirme ca:
a) eu am scris primul ca formula T=mxa nu este corecta in masura in care T este tensiunea din fir si m si a masa acestuia si o acceleratie care a cui o fi ea zicere peluata de tine cu supramasura transformata intr-o prostie cat China pentru descoperirea careia nu avea nici-o paternitate
b) tot nici-o paternitate nu are discutand de problema deformatiei elastice a corpurilor rigide care nu sunt libere sa se miste ci doar sa se deformeze pe care tot eu am adus-o in discutie . "
Te invit sa citezi unde am afirmat eu vreodata ca am "paternitate" pentru acele idei, sau unde am negat faptul ca ai postat acele observatii inainte sa le postez eu pe ale mele.....
"
Ce legatura este intre comentariile mele de pe acest topic, in care iti arat erorile de logica pe care le faci si iti cer demonstratiile afirmatiilor tale gratuite, si toata tarasenia cu "paternitatea" ideilor din alt topic ce nu are nici in clin nici in maneca cu discutia de fata? Cu ce crezi tu ca se modifica
credibilitatea argumetnatiei mele de aici, daca aduci mereu tangente despre alte discutii, care sunt pe cu totul alt domeniu? Poti justifica cumva relevanta pe care o vezi tu pentru argumentele din discutia de fata despre geometria neutra?
La asta pentru a demonta manipularea incercata aici scriu ca ai avea dreptate daca spusele mele ar fi inceput cu propozitia ocolita de dta scotand astfel ce urmeza din context ca sa poti manipula adevarul
In primul rand nu am ocolit defel acea propozitie, am raspuns la ea in aceeasi postare.
In al doilea rand, faptul ca ma acuzi in acest fel de "manipulare" este absolut ridicol, fiind mai degraba o dovada a caracterului tau, deci daca vrei sa insisti cu asta n-ai decat.
Tu chiar crezi ca eu consider ca am ceva de castigat din discutia asta cu tine? Ce motive crezi tu ca as putea avea sa "manipulez" aceasta discutie? Deja e absolut clara prapastia uriasa dintre laudarosenia gratuita afisata de tine si capacitatile tale in domeniu, deci pentru cei care sunt interesati de subiect e o lectie destul de buna, cu exemple clare de "demonstratii" invalide (incomplete) si argumentare plina de erori de logica. Deci se implineste cu brio menirea educativa a acestui forum, oricat ai incerca sa ma discreditezi pe mine fara nicio baza.
care propozitie este: " Nu ti-e rusine sa deformezi cu buna stiinta si manipulator adevarul " daca insa aceasta ar fi fost: Nu ti-e rusine "sa minti sau sa dezinformezi" cu buna stiinta si manipulator adevarul ...
Daca nu ai aflat, adevarul care este "deformat" se numeste
minciuna sau
dezimformare.
Dar, daca tu vezi vreo distinctie relevanta intre "adevar deformat" si "minciuna/dezimformare"
te invit sa citezi unde am "deformat" eu adevarul, si sa explicitezi care adevar a fost "deformat" de mine. Acuzele astea sunt repet, doar dovada caracterului tau, care in loc sa se preocupe de corectarea erorilor de logica si argumentatie din discutia despre geometrie, te lansezi in astfel de atacuri.
Evdent un cuvant si aici dar si in problemale de geometrie in care ar apare distorsioneaza totul si-ti permite tie sa procedezi in mod sofistic.
Astfel de replici te ajuta sa demonstrezi ce ai de demonstrat despre geometria neutra aici?
Cu indivizii de acest soi este periculos sa discuti altfel decat folosind limbajul logico-matematic propriu zis care nu suporta astfel de manipulari desi si acolo prin astfel de scoateri din context se poate incerca manipularea distructiva.
Astfel de replici te ajuta sa demonstrezi ce ai de demonstrat despre geometria neutra aici?
Mai ai si alte tertipuri si motive artificiale de a prelungi discutia si a intarzia postarea demonstratiilor cu care te tot lauzi la modul gratuit? Am vazut ca eviti la maxim sa raspunzi la intrebarile directe legate de subiect. Oricum nu esti obligat defel sa raspunzi la ele, ca doar ce alta dovada a capacitatilor tale minunate poti sa dai? Dar promisiunile facute de postare a demonstratiilor care lipsesc ti le vei tine, sau dai bir cu fugitii si de la asta?
e-