Dle Electron, nu-ti mai raspund la nimic pana nu-mi raspunzi la o intrebare fundamentala acestui topic:
Nu ti-e rusine sa deformezi cu buna stiinta si manipulator adevarul pentru a-ti ascunde o grava eroare pe care insa putei sa o recunosti si sa o pui pe seama neatentiei si poate chiar asa a si fost dar tu acest individ orgolios, fara respect pentru interlocutor care furi fara sa mentionezi ideile altora exemplul in cazul meu se refera la discutia cu Calahan si-l rog pe Calahan daca citeste sa confirme ca:
a) eu am scris primul ca formula T=mxa nu este corecta in masura in care T este tensiunea din fir si m si a masa acestuia si o acceleratie care a cui o fi ea zicere peluata de tine cu supramasura transformata intr-o prostie cat China pentru descoperirea careia nu avea nici-o paternitate
b) tot nici-o paternitate nu are discutand de problema deformatiei elastice a corpurilor rigide care nu sunt libere sa se miste ci doar sa se deformeze pe care tot eu am adus-o in discutie .
Asa dar nu stiu cata dreptate are sau nu are Calahan dar acolo Electron a fost cu adevarat neusinat.
Si acum intrebarea referitoare la ultimele noastre postari adica la discutia de geometrie care are loc aici:
Sa vedem care este intrebarea pe care mi-ai pus-o si la care eu am raspuns cu NU, intrebare aflata in postarea #470:
Electron Re: Postulatul sau Teorema lui Euclid?« Răspuns #470 : Ieri la 04:47:43 p.m. »
.....................................................................
...
Te intreb: Fie O un punct fix si d o dreapta fixa care nu trece prin O. Daca luam o dreapta mobila m care trece prin O si se roteste liber si continuu (fara nicio constrangere) in jurul acestuia,
dreapta mobila m va fi in continuu in contact (se va intersecta mereu) cu dreapta d?
Astept un raspuns clar (de preferinta monosilabic)
e-
Asa cum era de asteptat imediat raspunsul meu monosilabic a venit la postarea nr #473:
atanasu Re: Postulatul sau Teorema lui Euclid?« Răspuns #473 : Ieri la 09:26:41 p.m. »
Raspuns:
NUCa mai apoi intelegand enorma eroare facuta mai sus pentruca raspunsul meu de Nu te-a trezit din confuzie ai rescris intrebarea incepand cu postarea imediat urmatoare adica #474 nespecificand insa modificarea ei esentiala adica contand pe ceva ce am dovedit in multiple randuri ca comit respeciv neatentia mea destul de pronuntata, forma noua a intrebarii referitoare la miscarea libera fiind de acum urmatoarea :
"Ok, deci esti de acord ca, daca dreapta mobila m se roteste liber,
acopera tot planul (trece prin toate punctele din plan), in timp ce, daca ar fi constransa sa se intersecteze cu d ...."
La aceasta intrebare modificata esential verbul "a fi in continuu contact" fiind inlocuit cu verbul "a acoperii planul " raspunsul meu monosilabic este invers adica
"DA"Asadar :Rusinica dle Electron