Nu ma contrazic cu nimic. Reciteste ce am scris.
Ok, deci problema e ca te contrazici fara sa-ti dai seama (reciteste ce am citat), nici macar dupa ce-ti indic alaturate fragmentele care se contrazic intre ele.
2) Am ales aceasta I1 fiind foarete simpla ca demonstratie, fiind pur constructiva nefolosind vre-o reducere la absurd dar perfect limpede ca logica [...]
O sa-ti arat ca daca vrei oriunde poti gasi barne in ochiul celuilalt
Ceea ce se pare ca vrei sa arati este ca tu oriunde poti gasi
barne fictive (false, ireale), dovedind cat de usor este sa faci critici complet neavenite. Apropos, sunt perfect de acord ca e foarte usor sa faci critici neavenite. Vedem asta pe forum de la toti propagatorii de pseudostiinta care habar nu au de domeniile despre care fabuleaza in public.
Asadar:
a) Este oare ABC o figura plana si de unde rezulta asta? Pentruca doar egalitatea celor trei segmente de dreapta nu cred ca-mi asigura asta
Am citit de mai multe ori asta, sa ma conving ca am citit bine. Adica ai probleme cu "figurile plane"? Daca vrei sa clarificam asta,
e nevoie sa explici ce anume intelegi tu prin "figuri plane", ca sa fie mai clar care e de fapt problema pe care o vezi aici. Prezinta definitia pe care o folosesti tu pentru acest concept, ca sa vorbim pe concret.
Pe de alta parte, tu ai impresia ca in acea constructie, avem "doar egalitatea a trei segmente de dreapta" oarecare?
b)[...] Ce ne garanteaza ca dreptele in drumul lor spre punctul C nu se intalnesc inainte de acesta?
Cum adica? Ai vreun exemplu de drepte care "in drumul lor spre un punct, se intalnesc inainte de acesta", care sa ilustreze ce vrei sa spui?
e-