Cred că o să avem nevoie de ceva mai de impact. Nu toată lumea citeşte articole, nu toţi ştiu de gheţari şi topirea acestora... am aveam nevoie de ceva eveniment de impact, gen Earth Day dar mai mare

. Earth day te roagă frumos să stingi lumina pentru o oră... come on, nu e destul. Dacă se ajunge la un nivel critic a încălzirii globale, o să fie impuse, probabil chiar militar, nişte limitări. Nu e mai bine să fie alegerea ta personală să-ţi salvezi planeta decât să-ţi fie impus?
Trebuie invadate ştirile cu veşti, instrucţiuni cum putem împiedica topirea acestora. Că fiecare putem face câte puţin, spre exemplu reducerea emisiilor de freon (e puţin dar e un început). Trebuie făcute documentare video, date pe post... discovery se chinuie dar nu urmăreşte toată lumea discovery. Spoturi inter-publicitare, gen "tutunul dăunează grav sănătăţii" pe tema încălzirii globale şi consecinţelor acesteia, legătura dintre încălzirea globală şi topirea gheţarilor. Să nu mai pomenim de schimbarea unor norme de emisiuni de CO2, trebuie făcute mai stricte, că nu e destul, developarea unei metode de a combate CO2-ul emis de autovehicule... etc. Sunt sute dacă nu mii de minţi strălucite în lumea asta. Dacă au toţi un scop comun sigur se vor găsi rezolvări la multe din problemele curente. Se vorbea la un moment despre o plantă modificată genetic care ar putea să absoară cantităţi masive de CO2 (am văzut tot în ceva documentar de pe Discovery). Dacă se lasă deoparte măcar odata interesul personal, nevoia de bani cât mai mulţi, şi ne axam pe salvarea planetei şi implicit a noastră... am realiza ceva.