Ştiinţă şi tehnologie. Noutăţi, dezbateri pe subiecte ştiinţifice de actualitate > Popularizarea ştiinţei

Posturi de televiziune stiintifice

(1/1)

sumalan dorin:

 Salutari

 Deocamdata am gasit un singur post de televiziune strict stiintific :NASA TV - http://www.nasa.gov/multimedia/nasatv/index.html

 Daca mai gasesc posturi de televiziune strict stiintifice care pot fii urmarite on-line voi posta link-urile directionale.sumalan dorin:
 Salutari

 Am mai gasit un post de televiziune al unei facultati din California.Link-ul este: http://www.uctv.tv/science/.

Puteti urmari ce domenii va intereseaza alegeti domeniul dorit dupa care vizualizati on-line.

Scuze de reeditare:sper sa nu incalc niciun regulament. Aceasta actiune  este menita pentru a promova tot ce tine de stiinta si din cate observ sunt si posturi de televiziune care au caracter stiintific sau mai bine zis trateaza subiecte stiintifice actuale.

sumalan dorin:

 Salutari

Recent am gasit un site foarte interesant ,chiar merita sa va rapiti putin din timp sa va uitati prin el.Am ramas surprin sa vad ca sunt animale care pot trai cel putin 400 de ani sau ca celulele lor se regenereaza.

http://sci2.tv/#!/videos/428

http://sci2.tv/#

mircea_p:
Multumesc pentru link.
Asa am aflat ca acele " tartigrade" au fost trimise in spatiul cosmic pentru a le testa rezistenta la conditii extreme (vid si radiatii).
Afirmatia ca rezista la zero Kelvin e dicutabila. Fiind expuse la ultraviolete solare au fost mai degraba fripte decat inghetate.:)

sumalan dorin:

 Salutari

Bucurie mare ,am gasit un post tv al ESA -live .Superb,doritorii il pot gasi pe saitul agentiei ori daca cauta pe internet.Pe sait-ul agentiei se pot gasi diferite filmari ,urmatoarea trasmisei live va fii pe 5 februatie ,emisiunea numindu-se: EARTH FROM SPACE: EDITION 172 ora: 10:00 CET

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

Du-te la versiunea completă