6.5 Conturile nefolosite pentru o perioadă de 120 de zile vor fi şterse, pentru lipsă de activitate.
Despre asa ceva nu trebuia anuntat ?
S-a anuntat, pe forum. In momentul in care s-a schimbat administratia, au intrat in vigoare noile norme. Cei care au activat pe forum, au aflat (sau trebuiau sa afle). Ignorarea normelor in vigoare nu scuteste pe nimeni de la respectarea/aplicarea lor.
Nu mi-am facut bine ceva setari pe aici ? Ma refer la e-mail daca omul e plecat.
Mai explicati ca poate s-a mai scimbat cate ceva la format.
Nu inteleg ce vrei sa spui cu asta. Ce sa explicam?
4.10 Se interzice publicarea pe forum a unor texte/imagini care încalcă legislaţia dreptului de autor. Responsabilitatea respectării drepturilor de autor revine integral autorilor. În principiu, din opere/articole pot fi fi folosite fără a cere acordul autorului scurte paragrafe, pentru a ilustra, justifica anumite opinii.
E destul ? Cel care publica la voi ce drepturi are si ce drepturi aveti voi asupra publicatiei lui ?
RaduH, publicarea pe acest forum nu-ti da nici un drept special asupra continutului. E un forum public, unde se publica benevol, nici tu si nici acest forum nu castiga nimic de pe urma a ceea ce scrii aici. Iar continutul, fiind public, poate fi copiat de oricine fara ca acest forum sa poata controla/limita acest lucru.
In plus, cand scrii pe un forum public, iti asumi riscul ca acesta, forumul, nu e etern, poate sa dispara in orice moment, din diverse motive. In general se anunta intentia de a inchide definitiv un forum, dar nu se poate garanta asta in fiecare situatie. Chiar si la migrarea softului pe alta versiune, sau la migrarea spre un alt soft, se poate intampla sa se piarda din continut. Daca nu stiai asta pana acum, sa tii cont pe viitor.
Din cate am inteles Google zice ca nu faceti voi ceva bine sa-mi pot trimite anumite topice pe e-mail. Sau in fine ce ar trebuii sa faca funtia aceea.
Daca ai primit ceva mesaj de eroare, poti sa deschizi un topic despre asta pentru a vedea ce putem face.
Am voie sa salvez topicele ?
Desigur. Nu este nici o regula impotriva acestei optiuni. Daca este vreo functionalitate a forumului care ar trebui sa faca asta si nu merge corect, poti sa o sesizezi intr-un topic dedicat, dar nu e locul in acest topic unde se discuta despre normele forumui.
Ce garantie am ca nu vor fii sterse ?
Nici una.
Pentru mine e o dovada ca am facut publice anumite idei sau concepte.
Poate pentru tine, dar de fapt asta nu dovedeste nimic. Daca vrei sa ai vreo dovada ca ai facut publice anumite idei sau concepte, trebuie sa publici undeva unde ti se poate da o astfel de dovada (OSIM/ORDA ?), in nici un caz pe un forum public ca acesta.
<Pozitron>
Disclaimer: Ce am prezentat aici este ceea ce stiu eu la ora actuala. Administratorii site-ului ar trebui sa confirme/corecteze aceste informatii.