Salutari
As vota cu NU! Deoarece se poate ajunge usor la ..discriminare pozitiva sau negativa.In sensul ca o persoana cu foarte multe voturi pozitive ii poate creste propia imagine in fata celorlalti ,devine mai increzator in sine mai responsabil ce fel de rapunsuri da si cum se adreseaza.La polul opus sunt peroanele care primesc voturi negative mai multe decat pozitive si se simt inutili in fata celorlati din cauza voturile negative,imaginea formata pe forum le este deformata din cauza voturilor negative.
Am o sugestie daca doriti sa continuati experimentul si sa cresteti calitatea mesajelor pe acest forum astfel incat toata lumea sa fie multumita.Eu as propune sa precizati la sistemul de votare cu ROSU ,ceva de genul :” acest vot se refera doar la mesajul postat de autor in acest topic” .O a doua sugestie este: sunt multe topicuri deschise in care se poate vota,topic-urile la care nu s-au raspuns de foarte mult timp nu lasati sa se voteze,deoarece nu au nicio valoare.
Votez cu ,DA!,doar in conditiile : mentiunea ( acest vot se refera doar la mesajul postat de autor).In orce caz,eu unul nu am votat pe absolut nimeni nici pozitiv nici negativ,sunt destule persoane carora le apreciez mesajele pe forum si bineinteles sunt si persoane cu,care nu pot fii de acord in mesajele postate.
De ce votez cu DA? E un experiment, intr-adevar ne calcam pe inima,in fond forumul scientia poate o sa fie mai mult decat este in acest moment.