Unele erori ale mele sunt din neatentie...
Imi pare rau, dar acesta nu este un argument pe care sa-l accept. E datoria ta sa fii atent ce postezi, sa verifici daca ai scris ce ai vrut sa scrii si daca ce ai vrut sa scrii e corect.
Vad ca esti tare suparacios si tare suparat dar nu inteleg de ce ai mai multe dezaprobari decat aprobari.
Am dezaprobari pentru ca ii deranjez pe cei care se complac in nerespectarea normelor acestui forum. E si normal. Daca as avea doar aprobari, ar fi ceva in neregula ori cu activitatea mea, ori cu sistemul de votare.
Uite eu am sa-ti dau un vot de aprobare ca sa nu mai fii asa de nevricos.....La cat mai multe voturi de aprobare!Maine la ora 8:02 AM iti mai dau un vot de aprobare asa incat sa ai +5/-5.......+5-5=0........adica nul.
Se pare ca nu ai nici cea mai vaga idee care e scopul sistemului de votari. (Voturile ar trebui sa reflecte apropbarea sau dezaprobarea legata de postarile utilizatorilor). Decat sa (ma) votezi cum spui, mai bine abtine-te.
Mai bine negativ decat nul.Cum este bine sa fie omul:fierbinte,caldicel sau rece?
Mai bine ar fi sa nu mai postezi in sectiunea de teme pentru acasa. Asta e parerea mea.
<Pozitron>