Generalităţi, reguli de funcţionare, propuneri utilizatori, voluntarii Scientia > Sugestii pentru îmbunătăţirea forumului

Sistemul de votare a participantilor la forum

(1/3) > >>

virgil 48:
 In legatura cu insemnarile aprob-dezaprob, incep sa ma lamuresc ca nu se refera la
raspunsul respectiv ci in general, la persoana.Cum poti avea mereu aceeasi atitudine
fata de o persoana, indiferent de ce posteaza? Nu ma intereseaza scorul meu, dar cum
sa aiba Adi un scor negativ? Nu consider gadgetul acesta o treaba prea desteapta.

A.Mot-old:

--- Citat din: virgil 48 din Noiembrie 08, 2011, 07:19:02 a.m. --- In legatura cu insemnarile aprob-dezaprob, incep sa ma lamuresc ca nu se refera la
raspunsul respectiv ci in general, la persoana.Cum poti avea mereu aceeasi atitudine
fata de o persoana, indiferent de ce posteaza? Nu ma intereseaza scorul meu, dar cum
sa aiba Adi un scor negativ? Nu consider gadgetul acesta o treaba prea desteapta.

--- Terminare citat ---
Ai dreptate!Acelasi lucru am remarcat si eu.....De fapt acest sistem "aprob/dezaprob" devine chiar hilar prin posibilitatea punctarii la fiecare 3 ore...........Ti-am dat eu acum un vot de aprobare......si-ti mai dau daca vrei???!!!!..........;D ;D ;D

Scientia:
De astăzi se poate vota o singură dată la 24 de ore. Deci nu se mai poate puncta la 3 ore.

A.Mot-old:

--- Citat din: Scientia din Noiembrie 08, 2011, 08:04:11 a.m. ---De astăzi se poate vota o singură dată la 24 de ore. Deci nu se mai poate puncta la 3 ore.

--- Terminare citat ---
Buna ziua!
Situatia ramane totusi aceiasi............Eu propun ca doar moderatorii sa aiba drept de punctare "aprob/dezaprob" doar in functie de greseala facuta in postare.

Cu stima,

A.Mot

AlexandruLazar:
Eu propun in continuare ideea de rating per post, nu per user ;D.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

Du-te la versiunea completă