Morpheus ,
Te rog sa ma scuzi dar nu am gasit o alta cale ca sa te contactez . Vad ca intri pe aici chiar daca nici nu moderezi vizibil si nici nu postezi ca atunci cand ai deschis acest fir.
Presupun ca vei observa ca l-am redeschis si vei intra aici citindu-mi si mesajul.
Am vazut ca te intereseaza geometria si am vazut pe acest tematic de geometrie ca inafara de zec(activ) care s-a mai manifestat in acest sens mai sunt si altii pe care-i poti vedea intrand pe firele de geometrie cum sunt Abel Cavasi(2018) , Electron,(activ), A.Mot(2016) , Alexandru Lazar(2016), mircea _p(2018) , valangjed(2018) , puriu(2016), sicmar(2016), b12mihai si mercur(nu mai sunt activi din 2013) . Cred ca a observat ca am redeschis firul de aici deschis de un vizitator repectiv Axioma paralelelor si geometria neeuclidiana unde acum incerc sa redeschid problema postulatului lui Euclid dar cred ca nu prea o sa am cititori si din cei citati doar Electron cred ca ma vede el intrand des si avand un dialog si cu mine si probabil ca si dta cat si cei care au intrat macar o data in 2018 chiar daca nu au comentat de ceva vreme.
Eu nu stiu cum sa-i anunt in mod direct cum am facut cu matale si nu vreau sa intri aiurea pe diferite fire de discutii unde in trecut au combatut ei. Poate ca ai o solutie s-au sa-mi explici cum ii pot contacta eu de aici
Multumesc si numai bine.