Ptr dl Electron
Si tuturor celor care arunca cu noroi fara a face calcule cu aceleasi date ca ale inventatorului postate in prefata turbinei gravitationale mixte.
Citat din mesajul d-lui Electron:
”Posibil dar putin probabil. Iti mai spun o data ca inventarea unor nume nepotrivite (precum "parghia de ordin 0") pentru niste sisteme care nu au de-a face cu acele nume, e doar dovada ignorantei dumitale in domeniu. Vom ajunge si acolo, daca vei continua dialogul aici.”
RASPUNS INVENTATOR:
Pentru faptul ca inventia mileniului III este noutate absoluta, in locul materialelor bibliografice trebuie sa se analizeze cel putin: descriere.ro (paginile nr.: 1-2-3-4-6-7-8-9-22-23 si 24), structura de rezistenta a inventiei, franarea turbinei, figurile etc. toate sunt postate pe site-ul
http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com /
Daca nu se lectureaza cele mentionate mai sus nu se poate intelege inventia si nici structura de rezistenta a inventiei.
Raspuns la citatul anterior al d-lui Electron: Denumirile sunt trecute in descriera inventiilor si in cele trei lucrari stiintifice, acum nu se mai poate face schimbari.
Citez din descriere.ro:
”Problema tehnică, pe care o rezolvă invenţia, constă în realizarea unui grup de pârghii de ordin 0, care în timpul funcţionării ansamblului gravitaţional, centrul de greutate al acestuia să fie în permanenţă numai în cadranele 1 şi 4 sau 2 şi 3 în sens trigonometric, astfel se realizeaza pentru prima data in lume artificial: pârghii de ordin 0, lucru mecanic multiplu si excentricitatea permanenta, conf. inventie si fig. 1.”
Raspuns: Din cele redactate mai sus rezulta faptul ca fara grupul de pârghii de ordin 0, nu se poate rezolva la inventie PROBLEMA TEHNICA, si nici sistemul pe care-l mentionati.
Toate informatiile de pe site care le considerati in plus sunt ptr nespecialisti, la cele care credeti ca sunt gresite sau pseudostiintifice le puteti posta pe site, si demonstrati cu comentarii faptul ca sunt cum afirmati, si voi raspunde la comentariul Dvs. Fiind noutate ABSOLUTA atat inventia cat si lucrarile stiintifice in mod sigur fi-vor cu greseli gramaticale si altele care nu vor anula inventia mileniului III, sau lucrarile stiintifice: excentricitatea permanenta, lucru mecanic multiplu si grupul celor 8 parghii de ordin 0.
Citat din mesajul lui ELECTRON:
”Tu vrei sa faci niste nespecialisti sa inteleaga inventia, dar nu esti in stare sa faci o prezentare clara pentru specialisti. O fi poate o strategie din partea dumitale, sa incerci evitarea specialistilor cu totul, pentru ca prin jonglerii pseudo-stiintifice poti sa amagesti si sa aburesti pe necunoscatori. Treaba dumitale, nu te pot obliga sa faci analize riguroase. Ai totusi ocazia aici sa demonstrezi ca sistemul tau rezista si la analiza serioasa, riguroasa, clara si precisa, nu doar la jonglerii pseudo-stiintifice. Deci, e in interesul dumitale sa continui aceasta disctuie publica, aici, pe acest forum dedicat stiintei.”
Raspuns:
VORBE GOALE NEFONDATE. Astept sa dovediti ce afirmati (va citez: ”jonglerii pseudo-stiintifice”). Atentie! Daca postati pe forum un fragment trunchiat nu raspund ptr a evita discutii fara rost, interminabile.
Citez partial din raspunsul redactat mai sus: ”Toate informatiile de pe site care le considerati in plus sunt ptr nespecialisti, la cele care credeti ca sunt gresite sau pseudostiintifice le puteti posta pe site, si trebuie sa demonstrati cu comentarii faptul ca sunt cum afirmati, si voi raspunde la comentariul Dvs.”
Citat din mesajul d-lui Electron: ” … Pentru ca din pacate calculele dumitale estimative sunt facute gresit. Si sunt gresite pentru ca introduci in formule medii si valori fractionare complet aiurea, scoase din burta, cand o analiza exacta e foarte usor de facut.”
Vorbe si iar vorbe… Terminati calculele Dvs STIINTIFICE, EXACTE, deoarece aveti toate datele pt a calcula energia castigata intr-un ciclu ptr a le compara cu ale mele.
Le redactez inca odata: una gr. = 8000kg; inaltimea calculata stiintific de Dvs = 11.971 m; se utilizeaza formula lucrului mecanic L=mgh. Calculele mele ANTICIPATE le-am mai postat pe FORUM si le citez inca odata:
”La calculele realizate cu 7.5 greutati care coboara am utilizeat: formula L=mgh; inaltimea de 11.971 m (11.971 : 7 = 1.71 m); una greutate m=8000kg; Conform inventie inaltimea greutatii care se ridica este mai mica cu jumatate din lungimea greutatii, dar folosesc pt calcule h = 11.971 m , (pt calculul estimativ subevaluat) ; si rezulta. La urcare: 8000*11.971 *9.8 = 938526J; La coborare : 8000*1.71*9.8*7.5 = 1005480J; 1005480 – 938526 = 66954J. (randament supraunitar) .”
La cele 7,5 greutati care coboara conf. fig. N/2, chiar daca inaltimile sunt diferite, diferenţa de nivel h, dintre poziţia iniţială (G1) si cea finală (G8) este aceiasi 11.971 m.
Numai ptr DVS calcule realizate cu 8 greutati, conf. demostratie grafica cu fig. N/2.
”Cele 8 greutati coboara continuu pe circumferinta conf. inventie si fig. N/2, pt calcule am utilizeat: formula L=mgh; una greutate m=8000kg; inaltimea de 11.971 m calculata stiintific de Dvs. (11.971 : 7 = 1.71 m). Conf. inventie inaltimea greutatii care se ridica este mai mica cu jumatate din lungimea greutatii, dar folosesc h =11.971 m conf. calculelor Dvs, si rezulta: La urcare: 8000*11.971 *9.8 = 938526J; La coborare : 8000*1.71*9.8*8 = 1072512J; 1072512 – 938526 = 133986J. (randament supraunitar) .”
La cele 8 greutati care coboara conf. fig. N/2, chiar daca inaltimile sunt diferite, diferenţa de nivel h, dintre poziţia iniţială (G1) si cea finală (greutatea *M* botezata de DVS) este aceiasi 11.971 m.
”Pentru a calcula complet castigul ptr un ciclu trebuie sa se calculeze si cei aproximativ 85% din energia potentiala a celor 8 greutati (conf. fig. N/2) care este consumata pentru a mentine ECHILIBRUL DINAMIC al turbinei grav. mixte, prin franarea continua cu ajutorul mecanismelor de la multiplicatorul de turatie si a subansamblelor incluse in cele doua generatoare, ptr mentinerea arborelui de la turbina cu o rot/min conf. inventie, cu castig de energie electrica.”
”Inventatorul nu VERIFICA calculele specialistilor indifferent de simplitatea sau complexitatea lor, doar compara calculele realizate de specialisti cu calculele facute de inventator si postate in PREFATA turbinei gravitationale mixte care se poate accesa pe site mentionat mai sus.”
Ptr. a intelege inventia si calculele, mai bine, este necesar sa citez cateva fragmente din materialele postate pe site mentionat mai sus. (unele din fragmente au mai fost postate pe FORUM)
”La turbina gravitationala mixta, la infrastructura, conf. inv. si fig. 1, un ciclu are ~4 secunde la una rot/min, timp in care 8 greutati sunt pe circumferinta mai mult de jumatate de ciclu (~3 secunde). si 8 greutati sunt in centru. Doua greutati se ridica in mai putin de-o jumatate de ciclu in ~ una secunda. In permanenta, *fara cateva clipe*, avem opt greutati in centru si opt greutati pe circumferinta.”
”La turbina gravitationala mixta daca nu am avea cuplate multiplicatorul si cele doua generatoare dupa deblocarea celor 8 parghii de ordin 0, greutatile de pe circumferinta in mai putin de-o secunda din cadranele I si IV vor ajunge partial in cadranele III si II in sens trigonometric, mai inainte de-a ridica greutatea de la altitudinea minima spre centrul turbinei conf. inv. si fig. 1.
Din cele redactate mai sus rezulta faptul ca doar multiplicatorul si cele doua generatoare prin consum de energie franeaza cele 8 greutati mentinandu-le fortuit pe circumferinta cu o viteza de rotatie de ~ 1.5 m/s.
Aceasta este motivatia ptr care inventatorul afirma faptul ca toti specialistii care au realizat calcule la inventia mileniului III, pana in present, au calculat numai ~15% din energia potentiala a celor 8 greutati aflate pe circumferinta conf. fig. N/2.”
Citat din mesajul d-lui Electron:
”ioan, la tine pe site e postat raspunsul de la Academie, iar acesta iti infirma calculele pentru ca jongleriile dumitale pseudo-stiintifice sunt eronate. Nici OSIM si nici Academia Romana nu are obligatia sa-ti dea un curs detaliat de fizica pentru a te face sa intelegi de ce sunt eronate calculele dumitale. Faptul ca au raspuns argumentat nu doar au refuzat scurt pe doi "inventia" dumitale e deja mai mult decat era obligatia lor.”
RASPUNS:
Iarasi vorbe goale NEFONDATE…
Primul raspuns de la Academie realizat la data de 09.01.2007.
Dl Dr. Doru Delion, face calcule pt un generator energetic care n-are numic comun cu inventia. Cine doreste sa verifice cele afirmate de inventator poate accesa materialul cu titlul: Academia Romana pe site
http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com /
Redactez calculele D-lui Dr. Doru Delion: E=mgh/2=50000(kg)9.8(m/s²)20m= ….. = 2.72kwh
Al doilea raspuns (dupa ~5 ani, realizat la data de 23.01.2012) de la Academie, dupa alte solicitari ale inventatorului… Se poate accesa pe acelasi site mentionat mai sus, citez raspunsul Academiei:
ACADEMIA ROMÂNĂ
Secţia de Stiinţe Tehnice
Domnului
Ioan Sabau
Stimate Domnule
In legatura cu mesajul Dvs. prin care solicitati validarea sau invalidarea de catre Academia Romana a celor trei legi propuse de Dvs: Lucrul mecanic multiplu, Legea excentricitatii permanente si respectiv Legea parghiei de ordinul 0 (cu referire la o pagina de Internet in care aceste legi sunt descrise), va comunicam : Dumneavoastra citati pe acea pagina de internet un raspuns al domnului presedinte al Academiei Romane, Acad. Ionel Haiduc, la o solicitare a Dvs cu continut asemanator, ajunsa la Academie in anii anteriori: "Orice descoperire stiintifica se valideaza prin publicare intr-o revista stiintifica de specialitate, prin care comunitatea stiintifica adopta noile idei. O inventie este acceptata numai daca se bazeaza pe teorii stiintifice recunoscute de comunitatea specialistilor. Teoria Dvs. a lucrului mecanic multiplu nu poate fi scutita de acesta procedura" Situatia nu s-a modificat intre timp. Modalitatea de validare a unor legitati noi este acceasi: publicarea in reviste stiintifice de specialitate. Ca urmare, va recomandam publicarea rezultatelor Dvs. intr-o revista stiintifica de specialitate.
23.01.2012
Preşedintele secţiei,
Acad.Gleb DRĂGAN
Inventatorul a solicitat publicarea lucrarilor stiintifice si Academiei Romane din anul 2002 pana in prezent fara succes. In loc sa se publicce lucrarile a trimis raspunsul citat mai sus.
Boicotarea lucrarilor stiintifice continua deoarece nu se doreste brevetarea inventiei mileniului III, din motivatii OCULTE.
Citez din materialul cu titlul Academia Romana de pe site mentionat mai jos.
”Autorul a incercat sa publice lucrarile mentionate mai sus in reviste stiintifice de specialitate inclusiv la EUROQUALROM, Redactor şef, Prof. dr. ing. Ioan C. BACIVAROV la Universitatea POLITEHNICA din Bucureşti. Inventatorul desi solicita in fiecare an publicarea celor trei lucrari stiintifice, absolut noi in fizica, n-a primit nici cel putin un raspuns.”
RASPUND D-lui Electron:
Daca ati fi lecturat complet materialul postat pe site n-ati mai fi afirmat cele mentionate anterior. Daca l-ati lecturat complet probabil nu l-ati inteles.
Cine doreste sa afle adevarul poate accesa materialul cu titlul: Academia Romana si OSIM pe site
http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com /
In continuare raspunsuri ptr Dl ELECTRON
Citat din mesajul d-lui Electron:
”A inventa formule scoase din burta pentru a demonstra ca revolutionezi fizica e doar o dovada de pseudo-stiinta. Stiinta functioneaza pe niste principii, bune sau rele, dar care au permis avansul pe calea cunoasterii. Cu abureli pseudo-stiintifice cum prezinti dumeata pe site-urile dumitale nu se avanseaza deloc, ca fara justificari, inventiile tale teoretice sunt inutile. Daca ai justificari, ai ocazia sa le prezinti aici, public.”
” Faptul ca tu le numesti "lucrari stiintifice" e cam hazardat, dat fiind ca esti un autodidact prea putin experimentat in domeniul stiintific pe care doresti sa-l revolutionezi. Pana nu intelegi si respecti rigorile stiintifice, lucarile tale sunt doar abureli pseudo-stiintifice complet inutile (pentru comunitatea stiintifica)”
RASPUND D-lui Electron cu cateva fragmente din lucrarea stiintifica excentricitatea permanenta:
Pt a intelege excentricitatea permanenta este necesar in locul materialelor bibliografice sa se analizeze cel putin: descriere.ro (paginile nr.: 1-2-3-4-6-7-8-9-22-23 si 24), structura de rezistenta a inventiei, franarea turbinei, figurile etc. toate sunt postate pe site-ul
http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com /
Scurt istoric privind *excentricitatea* (pentru nespecialisti )
*Legile lui Kepler* pentru excentricitatea din afara cercului (la elipse) este realizata folosind un fenomen natural.
Citez un fragment din *Legile lui Kepler*: ”8 Martie 1618: Johannes Kepler descoperă a treia lege a mișcării planetelor. Pătratul perioadei de revoluție a planetei, u, este proporțional cu cubul semiaxei mari a orbitei ...”
Astronomul german Johannes Kepler, a utilizat observațiile făcute de inaintasi si in special ale astronomului danez Tycho Brahe asupra orbitei planetei Marte. Deci, Kepler a realizat *Legile lui Kepler* folosind un fenomen natural.
Ioan Sabau, dupa aproximativ 400 de ani, cu ajutorul lui Dumnezeu, autodidact, a creat inventia mileniului III care artificial realizeaza excentricitatea permanenta in interiorul unui cerc. Ioan Sabau fara licenta a folosit propriile creatii pentru a face Legea I.SABAU pentru *excentricitatea permanenta*.
”Legea I.SABAU pentru excentricitatea permanenta
Prima lege
Calitatea excentricitatii permanente (greutatea excentrica) este de a se gasi in afara centrului unui ansamblu, unui mecanism, unui dispozitiv, unui procedeu, unei turbine etc. astfel un grup de parghii de ordin 0,1, 2 si 3 realizate in interiorul unor chesoane (conform fig. 2) vor realiza in timpul functionarii o greutate excentrica permanenta numai în cadranele 1 şi 4 sau în cadranele 2 si 3 în sens trigonometric, conf. inventie si fig. 1.
A doua lege
Calitatea excentricitatii permanente (greutatea excentrica) este de a se gasi in afara centrului unui tambur (conform fig. 1/A; 2/A si 2/B) numai in acest fel un grup de parghii de ordin 0 din exteriorul tamburului vor realiza in timpul functionarii o greutate excentrica permanenta numai în cadranele 1 şi 4 sau în cadranele 2 si 3 în sens trigonometric, conf. inventie si fig. 2/A.
A treia lege
Calitatea excentricitatii permanente (greutatea excentrica) este de a se gasi in afara centrului unui ansamblu, unei turbine etc. numai in acest mod un grup de parghii de ordin 0 din interiorul si din exteriorul unor ansamble, turbine etc. realizate din chesoane (conform fig. 2) echipate in exterior, pe circumferinta, cu un tambur (numai cu suprastructura tamburului. Caci, in acest caz, infrastructura este conform fig. 2 realizata din chesoane) pentru a realiza fiecare cate o excentricitate permanenta in timpul functionarii numai în cadranele 1 şi 4 sau în cadranele 2 si 3 în sens trigonometric, conf. fig. 1 si fig. 2/A.
Aceste ansamble, mecanisme, procedeuri, turbine realizate din chesoane echipate in exterior cu un tambur sunt cele mai rentabile deoarece cumuleaza doua excentricitati, conform fig. 1 si fig. 2/A.”
”Pana in prezent este cunoscuta excentricitatea datorita lui Kepler numai in afara cercului, la elipse.
Pentru prima data in lume *excentricitatea permanenta* este realizata intr-un cerc, numai în cadranele 1 şi 4 sau 2 si 3 în sens trigonometric, datorita inventiei mileniului III, conf. fig. 1 si fig. 2/A.
Pentru prima data in lume se poate realiza doua excentricitatii intr-un cerc, datorita inventiei cu titlul: “Turbina gravitationala mixta” care se poate accesa pe site mentionat mai sus.”
”… 3 – conf. inventie, fig. 1 si fig. 2/A, toate cele 8 greutati de pe circumferinta sunt in permanenta in timpul fuctionarii numai în cadranele 1 şi 4 în sens trigonometric.
4 – conf. inventie, fig. 1 si fig. 2/A, excentricitatea permanenta (greutatea excentrica) nu are:
- un moment al fortei de sens contrar
- pereche actiune-reactiune
- echilibru dinamic etc.
5 – conf. inventie si fig. 1, excentricitatea permanenta se poate realiza numai prin manipularea unor puncte materiale in interiorul unor chesoane sau pe exteriorul unui tambur, astfel incat centrul de greutate la turbina, ansablu, mecanism etc. sa fie numai în cadranele 1 şi 4 în sens trigonometric.
6 – conf. fig. 1 si fig. 2/A, excentricitatea permanenta (greutatea excentrica) se poate realiza numai daca se utilizeaza un grup de parghii de ordin 0, astfel incat centrul de greutate la turbina sa fie numai în cadranele 1 şi 4 în sens trigonometric.”
Pentru a intelege cum se manipuleaza punctele materiale pentru a realizarea *excentricitatea permanenta* este necesar sa se analizeze si variantele de franare, fragmente din franarea turbinei gravitationale, din care citez:
”… Deci, excentricitatea permanenta trebuie controlata (verificata) continuu, pentru ca:
1 – Excentricitatea permanenta nu are un moment al fortei de sens contrar, deoarece:
--momentul fortei de sens contrar este cel de-al doilea punct material din centrul turbinei gravitationale care nu afecteaza excentricitatea permanenta. Punctul material din centrul turbinei ajuta la realizarea parghiei din chesonul propriu, fiindca parghia este autonoma in raport cu celelalte parghii din interiorul turbinei.
2 – Excentricitatea permanenta nu are pereche actiune-reactiune, deoarece:
--perechea la actionarea punctului material de pe circumferinta este cel de-al doilea punct material din centrul turbinei gravitationale care nu afecteaza excentricitatea permanenta. Punctul material din centrul turbinei doar ajuta la realizarea parghiei din chesonul propriu, fiindca parghia este autonoma.
3 – Excentricitatea permanenta nu este nicio clipa in echilibru dinamic, deoarece:
--echilibru dinamic ar trebuii sa-l faca cel de-al doilea punct material din centrul turbinei care nu afecteaza excentricitatea permanenta. Punctul material din centrul turbinei doar ajuta la realizarea parghiei din chesonul propriu.”
Citez din materialul pentru investitori:
”Fig. 1, reprezinta un grup de 8 parghii de ordin 0 care numai conform inventie realizeaza excentricitatea permanenta.
1 – excentricitatea permanenta nu are UN MOMENT AL FORTEI DE SENS CONTRAR. Numai si numai din aceasta cauza actioneza asupra arborelui de la turbina gravitationala care transmite momentul fortei la multiplicatorul de turatie, in care se realizeaza o parghie de ordin 2, si prin intermediul celor doua generatoare produce mai multa energie conventionala (electrica) decat consuma.
2 – excentricitatea permanenta nu are pereche ACTIUNE-REACTIUNE la turbina gravitationala. Numai si numai din aceasta cauza reactiunea la actiunea ei o realizeaza multiplicatorul de turatie si cele doua generatoare care produce energia electrica datorita excentricitatii permanente.
3 – excentricitatea permanenta nu este nici o clipa in ECHILIBRU DINAMIC. Numai si numai din aceasta cauza echilibrul dinamic il realizeaza multiplicatorul de turatie si cele doua generatoare care produce energia electrica datorita excentricitatii permanente.
4 – excentricitatea permanenta nu are acum o lege (atestata) pentru acest fenomen, dar este necesar a verifica fenomenul din punct de vedere functional deoarece datorita excentricitatii permanente se produce mai multa energie conventionala (electrica) decat consuma.”
”Excentricitatea permanenta (greutatea excentrica) se calculeaza numai cu formula parghiei; cu formula parghiei de ordin 0 si cu formulele lucrului mecanic multiplu.”
Cu stima, Ioan Sabau