Ptr *Electron* citez in continuare alte fragmente din prefata turbinei gravitationale mixte: ... "...
ATRIBUTII ALE SUPRASTRUCTURII TURBINEI GRAVITATIONALE MIXTE
X’ - Suprastructura la turbina gravitationala mixta, in timpul functionarii, are rolul principal de-a tine in frau (a frana) continuu infrastructura care in timpul functionarii tinde sa-si mareasca turatia la arborele turbinei gravitationale mixte. Ia infrastructura conf. inv. si fig. 1, se ridica numai una greutate. La suprastructura se vor manipula in permanenta mai multe minilocomotive caci si astfel se poate mentine turatia la arborele infrastructurii.
Y’ - Suprastructura la turbina gravitationala mixta, in timpul functionarii, are si rolul de-a dovedii realizarea celor doua excentricitati conform legii a treia a excentricitatii permanente. Astfel se dovedeste faptul ca si cu excentricitatea suprastructurii se poate mentine castigul la acelasi nuvel, continuu si gratis.
Z’ - Suprastructura la turbina gravitationala mixta in timpul functionarii are si o ATRIBUTIE foarte CLARA, deoarece dovedeste faptul ca sistemul fizic al inventiei mileniului III este DESCHIS.
Deci, excentricitatea suprastructurii, in timpul functionarii, la turbina gravitationala mixta are rolul mentionat mai sus si cei care vor sa verifice atributiile ei poate face calcule caci au redactate datele pentru orice fel de verificari redactate mai jos.
Date pentru calcule la formula {F1*=(F2*b2) : b1} si {F2 = (F1*b1) : b2}: una minilocomotiva =100kg (8 minilocomotive = 800kg); Dt=~16,5m; Raza utila=~7,5m; Raza medie utila=~3,5m; h=12,25m ; h’=6,75m; b1=1,3m; b2=0,13m; F2=0,03m (dovedit c-un proiect preliminar, cu 50 pagini, anexat la CBI nr. 00670/11.06.1999); F1 = forta de pe circumferinta care roteste turbina.
Turbina gravitationala mixta are 24 puncte materiale la suprastructura si infrastructura. Deci, conf. inv. si fig. 1/C, sunt ~16 puncte materiale pe circumferinta si ~8 puncte materiale in centrul turbinei gravitationale mixte.
Conf. inv. si fig. 1/C, cele aproximativ 16 puncte materiale sunt continuu in timpul functionarii pe circumferinta numai in cadranele I si IV in sens trigonometric. Pentru calcule se utilizeaza cumulat numai 7,5 (de la chesoane) +7 (de la tambur) = 14,5 puncte materiale.
Fig. 1/C, se poate accesa pe site-ul
http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com Cu calculele de mai sus si schitele de mai jos se dovedeste legile excentricitatii permanente si autoalimentarea din productia proprie *cu castig gratuit exponential* la toate turbinele gravitationale care se pot accesa pe site-ul
http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com /
Demonstratie grafica pentru investitori si nespecialisti cu ajutorul schitelor mentionate mai jos.
Fig. 1 si fig. N/2, se poate accesa pe site-ul
http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com /
Detalii explicative la demonstratie grafica pentru investitori si nespecialisti
Citez fragmentul la care unii specialisti au solicitat explicatii:
”La turbina din fig. 1, un ciclu are circa o secunda, timp in care 7 greutati sunt pe circumferinta , 7 greutati sunt in centru si doar doua se ridica. In permanenta, *fara cateva clipe*, avem opt greutati in centru si opt greutati pe circumferinta.”
Explicatii detaliate la fragmentul citat mai sus, pentru cele ~7,8 greutati care sunt in permanenta pe circumferinta, numai in cadranele I si IV realizand excentricitatea permanenta, conf. inv. si fig. I.
Pentru calculele din descrierea inventiei, inventatorul a utilizat numai 7,5 greutati (parghii)
Pentru a avea 7,8 greutati pe circumferinta, greutatea trebuie tractata in cel mult jumatate de ciclu.
Daca din diverse motivatii nu se poate realiza acest lucru se procedeaza in felul urmator:
-Se scade rot/min. Conf. inventie turbina gravitationala poate functiona cu castigul estimat de inventator si cu o rotatie/minut.
-Sau se actioneaza greutatile cu mecanisme hidraulice sau pneumatice conf. fig. 3 si fig. 4, din descrierea inventiei.
Demonstratie grafica cu ajutorul celor trei schite
A – la inceputul fiecarui ciclu, este momentul in care 8 greutati sunt pe circumferinta, si numai in acest fel sunt 7 greutati in cadranele I si IV conf. inv. si fig. 1. Celelalte 8 greutati sunt in centru. Greutatea care urmeaza a se ridica de pe circumferinta inspre centru conf. inv., se afla in punctual *A* conf. fig. 1.
B – la jumatatea oricarui cicIu, este momentul in care toate cele 8 greutati sunt pe circumferinta in cadranele I si IV conf. fig. N/2, si 8 greutati sunt in centru. Acest lucru este posibil numai datorita faptului ca sistemul fizic al celor 8 parghii este un sistem DESCHIS care permite ridicarea greutatii de pe circumferinta, din punctual A, conf. inv. si fig. 1, spre centrul turbinei, numai in a doua jumatate de ciclu.
C – la finalul ciclului cele 8 greutati, sunt in aceeasi pozitie specifica la inceputul fiecarui ciclu, descrisa in inventie la fig. 1, detaliata si la punctul *A* mentionat mai sus, de unde iarasi incepe aceeasi procedura la urmatorul ciclu.
D – conf. inv. si fig.1, in concluzie, cele 8 greutati (parghii), au pozitiile specifice momentului in care a inceput ridicarea greutatii de pe circumferinta inspre centru, in a doua jumatate de ciclu. In momentul ridicarii avem 8 greutati pe circumferinta si 8 greutati in centrul turbinei gravitationale.
E – conf. inv. si fig.1, segmental BB’ reprezinta (aproximativ) mijlocul ultimului sfert de ciclu in care ambele greutati sunt la distanta egala de centrul turbinei gravitationale demonstrand faptul ca:
-In acel moment avem 7 greutati pe circumferinta, 7 greutati in centru si doua greutati deplasandu-se pentru a ajunge una in centru si cealalta pe circumferinta (intr-un cheson care se roteste).
-Cele mentionate mai sus dovedesc faptul ca la finalul fiecarui ciclu si numai aproximativ intr-un sfert de cilu se ridica greutatile conf. inv. si fig. 1.
Pentru faptul ca inventia mileniului III este noutate absoluta, in locul materialelor bibliografice se poate analiza cel putin: descriere.ro (paginile nr.: 1-2-3-4-6-7-8-9-22-23 si 24), structura de rezistenta a inventiei, franarea turbinei, figurile etc. toate sunt postate pe site-ul
http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com / Fragmentele citate mai jos, se gasesc pe site mentionat mai sus.
Pentru a intelege mai usor cele redactate mai sus este necesar sa se cunoasca cel putin cele cateva fragmente citate din franarea si functionarea turbinelor si din materialul pentru INVESTITORI:
Citez fragmente din franarea si functionarea turbinelor…
”… Deci, excentricitatea permanenta trebuie controlata (verificata) continuu, pentru ca:
1 – Excentricitatea permanenta nu are un moment al fortei de sens contrar, deoarece:
--momentul fortei de sens contrar este cel de-al doilea punct material din centrul turbinei gravitationale care nu afecteaza excentricitatea permanenta. Punctul material din centrul turbinei ajuta la realizarea parghiei din chesonul propriu, fiindca parghia este autonoma in raport cu celelalte parghii din interiorul turbinei.
2 – Excentricitatea permanenta nu are pereche actiune-reactiune, deoarece:
--perechea la actionarea punctului material de pe circumferinta este cel de-al doilea punct material din centrul turbinei gravitationale care nu afecteaza excentricitatea permanenta. Punctul material din centrul turbinei doar ajuta la realizarea parghiei din chesonul propriu, fiindca parghia este autonoma.
3 – Excentricitatea permanenta nu este nicio clipa in echilibru dinamic, deoarece:
--echilibru dinamic ar trebuii sa-l faca cel de-al doilea punct material din centrul turbinei care nu afecteaza excentricitatea permanenta. Punctul material din centrul turbinei doar ajuta la realizarea parghiei din chesonul propriu.”
Citez din materialul pentru investitori:
”Fig. 1, reprezinta un grup de 8 parghii de ordin 0 care numai conform inventie realizeaza “excentricitatea permanenta”.
I – excentricitatea permanenta nu are UN MOMENT AL FORTEI DE SENS CONTRAR. Numai si numai din aceasta cauza actioneza asupra arborelui de la turbina gravitationala care transmite momentul fortei la multiplicatorul de turatie, in care se realizeaza o parghie de ordin 2, si prin intermediul celor doua generatoare produce mai multa energie conventionala (electrica) decat consuma.
II – excentricitatea permanenta nu are pereche ACTIUNE-REACTIUNE la turbina gravitationala. Numai si numai din aceasta cauza reactiunea la actiunea ei o realizeaza multiplicatorul de turatie si cele doua generatoare care produce energia electrica datorita excentricitatii permanente.
III – excentricitatea permanenta nu este nici o clipa in ECHILIBRU DINAMIC. Numai si numai din aceasta cauza echilibrul dinamic il realizeaza multiplicatorul de turatie si cele doua generatoare care produce energia electrica datorita excentricitatii permanente.
IV – excentricitatea permanenta nu are acum o lege (atestata) pentru acest fenomen, dar este necesar a verifica fenomenul din punct de vedere functional deoarece datorita excentricitatii permanente se produce mai multa energie conventionala (electrica) decat consuma”
Citez din descrierea inventiei de la pag. nr. 6:
”REFERITOR LA MOMENTELE FORTELOR
Pentru examinatori, nespecialisti, amatori etc. care nu inteleg teoria inventatorului privind momentele fortelor numai la turbinele realizate dintr-un grup de 8 chesoane, redactez urmatoarele detalii:
Din momentul cand se tracteaza greutatea de pe circumferinta din punctul (A) pana ajunge in centrul miniturbinei, momentul fortei, produce pierderi in cadranul IV.
In acelasi timp (in acelasi ciclu), momentul fortei produce in sens opus (contrar) aceeasi valoare si in cadranul II, prin tractarea greutati din centru pana ajunge pe circumferinta.
Fig. 1, se poate accesa pe site-ul
http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com /
Din aceste motivatii momentul fortei se anuleaza reciproc, deoarece in acelasi ciclu are doua valori egale dar contrare (opuse).
Astfel ce se pierde in cadranul IV se castiga in cadranul II, rezultand anularea reciproca a momentelor egale si de sens contrar (opuse).
Asijderi se-ntampla si la vectorul de poziție al punctului de aplicație al forței din cadranul IV caci este contrar (opus) vectorului de poziție al punctului de aplicație al forței din cadranul II.
Aidoma se-ntampla si la bratele pentru care se calculeaza momentele fortelor deoarece un brat este in cadranul IV si cel de-al doilea in cadranul II, conf. inv. si fig. 1, se anuleaza caci au valori egale dar opuse (contrare)
Chiar daca tractarea se produce inainte de-a ajunge chesonul in punctul (A) sau dupa ce-a trecut chesonul de punctul (A), deoarece cat se pierde in cadranul IV se castiga in cadranul II.
Momentele fortelor din cadranele IV si II nu afecteaza in nici un fel excentricitatea permanenta, deoarece cele doua momente ale fortelor sunt de sens contrar (opus), si se anuleaza reciproc.”
Turbina Gravitationala (realizata dintr-un grup de 8 chesoane)
Ciez fragmente postate pe site-ul
http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com /
”Invenţia se referă la un procedeu de utilizare a forţei de gravitaţie pentru producerea energiei electrice. Procedeul conf. invenţiei, constă din realizarea unei turbine cu arbori orizontali, amplasaţi pe nişte lagăre, alimentata de la o sursă de energie convenţională, pentru a deplasa 16 greutăţi cu mijloace de ridicat în interiorul a 8 chesoane, greutăţile fiind comandate de un sistem de comandă şi control automat pentru a realiza la fiecare ciclu, care este o parte infimă dintr-o rotaţie completă, relativ 7,8 greutăţi, care fi-vor într-o poziţie periferică extremă numai în cadranele 1 şi 4 în sens trigonometric, si celelalte 8 greutăţi sa fie în centrul ansamblului gravitaţional, acest lucru este posibil deoarece numai două greutăţi se ridică în permanenţă la fiecare ciclu, (intr-un timp mai mic de-o jumatate de ciclu) una spre centru şi cealaltă spre circumferinţă, conform inventie si fig.1, acest lucru este posibil (mai usor) la una rot/min.”
”Astfel se da nastere celor 8 parghii de ordin 0, care produce lucru mecanic multiplu si ambele realizeaza excentricitatea permanenta numai în cadranele 1 şi 4 în sens trigonometric conf. inv. si fig. 1.
Excentricitatea permanenta nu are: un moment a fortei de sens contrar, actiune-reactiune, echilibru dinamic etc. si din aceasta cauza actioneza asupra arborelui de la turbina gravitationala care transmite momentul fortei la multiplicatorul de turatie, in care se realizeaza o parghie de ordin 2, si prin intermediul celor doua generatoare se produce mai multa energie conventionala (electrica) decat se consuma”
Turbina Gravitationala (realizata dintr-un tambur)
Ciez cateva fragmente din descrierea inventiei de la pag. nr. 9 si 10:
” ... Macheta gravitationala varianta III/b este realizată dintr-un tambur cu arbori orizontali, amplasat pe nişte lagăre autoreglabile, alimentat prin interiorul arborelui de la o sursă de energie convenţională, pentru a deplasa opt minilocomotive pe sine speciale cu proceduri clasice comandate de un sistem de comandă şi control automat în aşa fel încat, la fiecare ciclu care este o parte mică dintr-o rotaţie completă, 8 minilocomotive să fie într-o poziţie periferică extremă în permanenţă numai în cadranele 1 şi 4 în sens trigonometric, astfel în permanenţă, la fiecare ciclu, dintre cele opt minilocomotive numai una se ridică pe circumferinţă în sens invers faţă de rotirea tamburului.
Tamburuii au: diametere, lungime şi formă geometrică variabilă în raport cu puterea instalată în MW; pentru a produce energie electrică tamburul este actionat de pârghii de ordin 0.
Tamburul foloseşte 8 pârghii realizate de 8 minilocomotive numai în cadranele 1 şi 4 în sens trigonometric şi este echipat cu: lagăre autoreglabile, multiplicator de turaţie, generatoare, sursă de energie convenţională şi anexele aferente lor.
Astfel că datorită excentricităţii permanente, conform fig. 2/A, tamburul se roteşte şi prin cel de al doilea arbore energia mecanică produsă prin lucru mecanic multiplu, în a doua fază, acţionează un multiplicator de turaţie, care antrenează, în ultima fază, nişte generatoare, producând energie electrică.
Pentru a intelege mai usor macheta gravitationala realizata dintr-un tambur, redactez fragmente din inventia cu titlul agregat gravitational actionat de pârghii de ordin 0, CBI nr. A/00556/2010 din 24.06.2010 si completez cu elemente noi numai unde este diferita macheta gravitationala varianta III/b”
………………………………………………………….
La descriere.ro, continuarea de la pag. 9, se poate accesa pe site
http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com /