Ref @88,
Draga Virgil,
este fara suparare, adica tu iti aperi cum stii creatia si desigur este dreptul tau si nu treaba mea iar eu nici macar nu-i neg valoarea si continui sa accept posibilitatea pe care tot eu am emis-o ca ar fi asa ceva in opusul dtale, dar in masura in care am incercat sa urmresc la sugestia ta niste zone indicate de tine(pg 6-7) daca ne blocam de la primele pagini in discutii sterile de cateva zile si care ar putea sa continue spre deliciul unora, discutii care seamna cu cele referitoare la sexul ingerilor din scolastica medievala idioata, ca a fost si una altfel si care ma intereseaza si pe mine in zona logicii si in altele, eu refuz sa-mi mai pierd un timp mult prea pretios de acum pentru mine.
Deci nu e vorba de luat vreo jucarie, nici nu folosesc asa ceva si timpul meu nu e o jucarie.
La intrebari punctuale repet ca desigur ca iti voi raspunde, asta cu nr 88 fiind insa ultima generlca la care totusi raspund interbarii referitore la jucarii pusa de tine.
Dar si aici personal am o idee preonceputa dar asta este,si anume ca a nu doresc sa mai interactionez cu ipocriziile ipocritilor si spargatorilor de discutii corecte, adica refuz un dialog fara sens si fara alt rezultat decat pierderea de timp.
Acestora care ar putea apare, le voi raspunde din oficiu si in avans chiar de pe acum cu propozitia: "Nu cunosc raspunsul" ccare sper sa stopeze intrebari ulterioare care oricum vor fi ignorate de mine fara explicatii.
Asa ca la aceasta ultima intrebare generala a ta referitoare la jucarii, totusi voi raspunde ca sa incheiem discutia pe seama cartii tale raspuns care va urma peste un timp cand voi fi pregatit sa-l dau si va fi foarte scurt cu trimitere doar la pg 8.