Virgil,
Erare humnum est si dei revin pe cap 1 al tau nemios esigur dar mcar pana la pg 8 cu mare atentie, caci asta o pot face:
Asadar, si tu vei intelege si nu ma intereseaza deocmdata altceva desi oricine se gandeste la ce spun cu textul tau in fata, deasemenea ma va intelege:
1) Cate tipuri de forte fundamentale atatea medii avem. Ai facut o clasificare a lor si daca da ce capitole le trateaza ?
2) Este adevrat ca aceste medii ce isi impart acelasi spatiu se ignora reciproc daa ordinul de ime al fortelor este foarte diferit si ce inseamna acest foarte, de exemplu mult mai mare deat un 10^3 pomenit de tine la inceput de tot(legat de primul punct) Aica car ar fi limitee dintre medii . Cred ca exista zone de no man`s land si in el fenomnele sunt cred eu foarte iuate si pot incurca ipotezele si teoriile ce decurg.
3) Am putea vedea multiversul ca format din aceste medii.Sunt ele oare un numar finit si atunci ar trebui sa poata fi numarate si aratate iar daca nu putem, doar sa vobim si sa filozofam despre?
4) In cap 1 numesti cele 4 tipuri de forte deja devenite clasice care impart cu noi ce ar putea fi ce impart ele cu noi?
5) Apoi te ocupi de cele doua tipuri de forte: electromagnetice si masice dar sari peste cele slabe. De ce ?
6) Voi urmari in continure ce faci aici in cap 1 dupa modul tau de gandire si deci de abordare (am facut deja partial acest lucru) si le voi numerota in contiuare aici adica zona 1.7 et comp. va fi 7)