Fizică, astronomie şi aerospaţiale > Teoria fizicii particulelor
Cea mai mica particula de materie?
atanasu:
Dragi participanti atat la forum cat si la acest topic care si-a incheiat activitatea in ianuarie 2009 cand Adi si alti cativa fizicieni erau inca pe aici si pe care eu intamplator abia azi l-am observat, va comunic ca-l redeschid ca sa adaug o trimitere spre o lucrare personala in domeniul fizicii atat referitoare la macrocosmos (masa Universului) cat si la microcosmos (cea mai mica masa din Univers pe care am comparat-o cu cea considerata azi ca fiind cea mai mica adica cea a neutrinoului), valori gasite de mine pe vremea cand cel putin cea a neutrinoului era total incerta pentru fizicieni din epoca , considerata pe atunci ca putand fi chiar si nula. Astazi lucrurile fiind mult mai avansate mi-am permis sa public insa abia acum acest rezultat (l-as fi publicat si in 2009 pe acest fir daca as fi stiut de existenta forumului acesta unde sunt cred ca abia din 2015).Asadar lucrarea de care va spun este intitulata "Cat cantareste UNIVERSUL si cat cantareste cea mai usoara particula?"
si este postata la: https://forum.scientia.ro/index.php/topic,5229.msg70135.html#msg70135
Navigare
Du-te la versiunea completă