Ok.Hai sa transam.
Ok.
Chiar nu se intelege nimic din ce spun sau pot interpreta si altfel acest fapt.
Uite chiar un exemplu de exprimare care este un non-sens. Ce inseamna in romaneste ce ai spus mai sus? E o intrebare, e o concluzie, e altceva? Problema este ca nici macar in romaneste nu te exprimi clar, ce sa mai zic de exprimare stiintifica si logica. Pai daca nici macar atat efort nu faci, sa recitesti ce scrii inainte sa postezi, sa vezi daca are vreo logica lexicala macar, atunci cum vrei sa te inteleaga lumea?
Eu pot avea si scuza ca realmente nu am mijloacele pentru prezentarea pe care as vrea sa o fac.
Pai poti sa ai scuze cate vrei. Intrebarea care se pune este: daca nu ai mijloace sa te exprimi clar, cum poti astepta de la altii sa te inteleaga? Pot eu sa fiu clar in locul tau?
Nu inteleg faptul ca totusi nu se trage nici o concluzie din nimic.
Pai daca nu scrii nimic cu cap si coada, ce concluzii sa se traga, RaduH? Postezi un desen si astepti o "discutie"? Dar pana nu explici ce vrei sa reprezinte desenul, la ce crezi ca ar folosi, si cum "functioneaza" ce iti imaginezi tu, cum vrei sa isi imagineze restul lumii ce e in capul tau, si sa iti ofere concluzii? Chiar nu stai sa te gandesti la acest aspect?
Util pentru mine. E chiar asa de greu ar putea fi important ?
Alta exprimare fara sens in romaneste! Scrii propozitii fara predicat si fraze fara conjuntii. Nici macar gramatica nu sti?
Sau de aceea este gresit. Dar de aceea sa nu pot dovedi ca e o greseala ?
Este asta o intrebare retorica? Se adreseaza cuiva de aici? Realizezi ca aici esti pe un forum public si nu in jurnalul tau personal?
Daca nu esti in stare sa fii obiectiv si riguros, nu aduci nimic relevant pe forum. Vorbarie goala se face destul pe internet, acest forum tocmai asta vrea sa evite.
Ceea ce-mi reprosezi tine de mijloacele pe care nu le am la dispozitie,
Sa fim seriosi. Eu nu-ti reprosez nimic, doar iti atrag atentia ca nu te explici suficient de clar incat sa se poata discuta rational pe subiectele pe care le abordezi. Nici macar nu se intelege care e subiectul, care e finalitata, care e capul si coada ideilor tale. Pune-ti prima data ordine in gandire (asta cred ca nu-ti cere mijloace exorbitante) si apoi, in masura timpului pe care il ai in fata calculatorului, prezinta frumos, fraza cu fraza, ce vrei de fapt. Tu incepi cu sfarsitul amestecat cu mijlocul si fara sa amintesti macar de inceputul ideilor, ceea ce face sa fie complet ininteligibil ce prezinti aici. Imi pare rau, dar logica e pe gratis, la asta nu ai scuza ca nu ai mijloace.
Ia frumos idelie de la cap spre coada si prezinta-le simplu, eventual in episoade, cu desenele pe care le ai si fraze explicative pe langa. Nu trebuie 1000 de figuri noi pentru fiecare idee. Doar precizari cand lipsesc pasi logici, cum e modul de reflexie pe con pe care l-am cerut eu mai devreme. Daca doar tu intelegi ce reprezinta imaginile facute de tine, la ce folosesc ele?
sau poate de faptul ca sunt realmente un prost.
Nu re rost sa te lamentezi atat de jalnic. Nu e vorba de inteligenta aici. E vorba de coerenta. Ori esti coerent si atunci poti spera sa discuti cu altii la modul relevant, ori nu esti coerent si cu asta basta. Pe un astfel de forum se cere seriozitate si rigoare, dar se presupune implicit ca mesajele incep prin a fi coerente. Noi te putem ajuta la nivel de rigoare indicand "gaurile" din rationamente, dar daca nici macar rationamente nu exista, ce sa facem pentru tine? Cum sa participam, cum sa te ajutam in eforturile tale?
e-