Welcome, Guest. Please login or register.

Autor Subiect: Master la Facultatea de Fizică Unibuc  (Citit de 17444 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

irinagry

  • Vizitator
Master la Facultatea de Fizică Unibuc
« : Martie 24, 2015, 11:00:14 a.m. »
Salut! Eu am terminat Automatică și Calculatoare, dar mi-a plăcut mereu fizica și mă tot gândesc să fac un master în acest sens.
Îmi puteți, vă rog, povesti despre Facultatea de Fizica de la Universitatea București? M-ar interesa programul "Fizica atomului, nucleului, particulelor elementare, astrofizică şi aplicaţii", dar orice sfat sau poveste sunt binevenite.

Ideea este că aș vrea să fac cercetare în astrofizică (simulări pe cluster de N-Body systems sau alte lucruri care se studiază în astronomie și necesită un programator) și cum nu cred că m-ar accepta cineva în străinătate la doctorat fără o oarecare pregătire în domeniu, sunt curioasă cum este masterul acesta.

Vă mulțumesc mult.

HarapAlb

  • Vizitator
Răspuns: Master la Facultatea de Fizică Unibuc
« Răspuns #1 : Martie 24, 2015, 01:05:18 p.m. »
Bun venit pe forum,

Daca vrei sa urmezi masterul in vederea unui doctorat va fi foarte dificil pentru ca nu vei avea cunostinte suficiente de fizica. Si la master ai nevoie de multe cunostinte de fizica insa poate in final il termini pentru ca in universitatile din Romania exigentele nu-s foarte ridicate la master. Simularile N-Body necesita cunostinte solide de fizica, programarea este pe al doilea plan.
Daca vrei sa faci masterul doar pentru a-ti satisface tie o placere poti incerca, ins asi aici depinde de profesor si de colectiv. Daca-s exigenti nu vei putea tine pasul cu ei.

Intereseaza-te mai degraba la masterele facultatii de Inginerie fizica din Politehnica (aveau sediul la catedra de fizica), nu au fizica particulelor dar poate gasesti ceva interesant si accesibil in acelasi timp.

Offline puriu

  • Experimentat
  • ***
  • Mesaje postate: 362
  • Popularitate: +31/-21
Răspuns: Master la Facultatea de Fizică Unibuc
« Răspuns #2 : Martie 28, 2015, 01:16:50 p.m. »
Un doctorat in fizica presupune licenta si masterat obtinute la Facultatea de Fizica. Pentru un absolvent de Politehnica este mai greu deoarece disciplinele fizicii studiate sunt altele, sau au alte denumiri. Si eu eram absolvent de Politehnica si am facut un doctorat in fizica corpului solid la Universitatea din Iasi. A trebuit sa dau opt examene de diferenta cu opt comisii inainte de a incepe munca la doctorat. Cred ca si la universitatile de afara conditiile sunt la fel de grele.

dyana88

  • Vizitator
Răspuns: Master la Facultatea de Fizică Unibuc
« Răspuns #3 : Septembrie 20, 2016, 11:39:42 a.m. »
Va oferim posibilitatea unei colaborari, pentru transmiterea unui chestionar online la o baza de date cu firme. Chestionarele completate vor in vederea realizarii lucrarilor de doctorat in domeniul marketing.

Va oferim acces la o baza cu peste 614000 de agenti economici din toate sectoarele de activitate.

Rezultatele cercetarii vor fi publice la finalizarea campaniilor de Email marketing (http://marketingdirect.biz/blog/promovarea-afacerii-prin-email-marketing/).
Dupa fiecare newsletter transmis, aveti posibilitatea sa descarcati un raport asociat, in care se specifica:
- numarul de emailuri trimise
- numarul de emailuri deschise
- numarul de click-uri si pe ce s-au efectuat click-urile
- numarul de dezabonari
- numarul de reply-uri
- alte statistici procentuale legate de reusita campaniei cum ar fi numarul de chestionare care au fost completate online.