Diverse > Probleme de perspicacitate

Re: Joculete ...

<< < (9/12) > >>

laurentiu:
pai nu am ce sa caut .comform rationamentului meu ,niciodata limbile ceasului nu vor imparti ceaul in 3 arce congruente ..deci ce sa caut ? ar trebui ca in 24 de ore sa analizez fiecare sec in parte ,apoi cand se apropie ,de 120 de grade sutimile s.a.m.d ,ceea ce mi se pare timp pierdut inutil

Electron:

--- Citat din: laurentiu din Ianuarie 23, 2009, 09:26:56 p.m. ---pai nu am ce sa caut .comform rationamentului meu ,niciodata limbile ceasului nu vor imparti ceaul in 3 arce congruente ..deci ce sa caut ?
--- Terminare citat ---
Rationamentul tau nu e complet, si eu nu il accept ca premisa a priori. Nu poti rezolva o problema cu premisa ca nu exista solutii, ca sa ajungi la concluzia ca nu exista solutii (ar fi un rationament circular). Trebuie sa demonstrezi ca nu exista solutii.


--- Citat ---ar trebui ca in 24 de ore sa analizez fiecare sec in parte ,apoi cand se apropie ,de 120 de grade sutimile s.a.m.d
--- Terminare citat ---
Tocmai, ca pleci iar pe o analiza discontinua. Cu o analiza discontinua eu am vazut deja ca tu nu poti raspunde satisfacator la probleme de miscare continua. Iti recomand deci sa renunti la faimoasa "unitatea"  ... a.


--- Citat ---,ceea ce mi se pare timp pierdut inutil
--- Terminare citat ---
Ca abordarea discontinua e timp pierdut inutil am vazut deja in prima ta incercare de solutie.

e-

laurentiu:
o sa mai incerc sa dau o solutie dar fara unitatea a ,dar azi am olimpiada la matematica ,am foarte putin timp la dispozitie .e posibil sa fi pornit de la o premiza gresita ,chiar daca dupa mine rezolvarea e cat se poate de logica ,dar am avut prea multe variabile(t,a) .o sa incerc sa rezolv intr-o singura variabila .Revin cu solutia !:)

Electron:
Succes la olimpiada. :)

e-

Coesite:
Deci, pana la urma care este rapsunsul? Imi cer scuze dar nu am avut timp si rabdare sa ma uit prin toate calculele acelea.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă