Chimie, biologie, medicină şi antropologie > Arheologie si Antropologie
Vechea nordica
Sieglind:
--- Citat din: valangjed din Iulie 15, 2013, 12:24:03 a.m. ---Si eu ma chinuiam prin clasa a VII-a cu "Genosenschaftsbauern" si "Seentzwurdigkeiten" :D!Sper ca am scris bine, e cam mult de atunci.
--- Terminare citat ---
Val,
mă crezi că n-am făcut germana în şcoală ? Am scăpat ! :D :D :D
Genossenschaftsbauern (2 s) (r Genosse = tovarăş) şi Sehenswürdigkeiten (sehen = a vedea, sehenswürdig = care merită văzut; -keit = sufix substantival fem.)
Ce am făcut eu aici cu textul din Old Norse a fost o demonstraţie. ;)
Atât. Că se poate. Şi că merită încercat :)
valangjed:
Nici eu n-am facut engleza in scoala.Am invatat-o "din cauza de electronica si programare" , in detrimentul germanei ;).
Sieglind:
Am început odată un topic despre germană, despre regulile ei ... n-a fost nimeni interesat :(
ariel55:
--- Citat ---"Taumatawhakatangihangakoauauotamateaturipukakapikimaungahoronukupokaiwhenuakitanatahu"
--- Terminare citat ---
85 litere
Din Maori in Engleza: "The summit where Tamatea, the man with the big knees, the climber of mountains, the land-swallower who travelled about, played his nose flute to his loved one"
:o
http://www.linz.govt.nz/placenames/find-names/topographic-names-db/database/index.aspx?p=56389
Hawke's Bay- au niste vinuri excelente! 8)
;D
Ce te poate astepta la capatul lumii?
sau...........
calatori in NZ....superb.
Sieglind:
--- Citat din: ariel55 din Iulie 15, 2013, 09:31:43 a.m. ---"The summit where Tamatea, the man with the big knees, the climber of mountains, the land-swallower who travelled about, played his nose flute to his loved one"
(...)
Ce te poate astepta la capatul lumii?
--- Terminare citat ---
Nu ştiu. Dar poate ne răspund alţii, de la celălalt capăt al lumii ;)
--- Citat din: ariel55 din Iulie 15, 2013, 09:31:43 a.m. ---
au niste vinuri excelente!
--- Terminare citat ---
Te cred. Din Tokara ;)
Aproape de locul unde se-mbrăţişează Marile Oceane,
Nu cresc canguri, în schimb ne salută din mers
struţi
babuini
sau penguini ;)
Believe me, it's really, really
wild 8)
Navigare