Fizică, astronomie şi aerospaţiale > Fizica clasică, fizica materialelor şi mecanica cuantică

Despre Scripete...

<< < (3/6) > >>

meteor:

--- Citat din: ariel55 din Ianuarie 13, 2013, 11:00:16 a.m. ---P.S.2 Meteor trebuie sa mai citeasca odata cartea de fizica de a 7-a.....altfel o sa aibe mari surprize la ridicarea greutatii! :'(

--- Terminare citat ---
Citeste mai atent si ...nu critica.  ;D

--- Citat din: ariel55 din Ianuarie 13, 2013, 11:00:16 a.m. ---Asteptam Inventia Mileniului IV: "SCRIPETELE GRAVITATIONAL"

--- Terminare citat ---
In zadar astepti. Intii de toate pune un ban (solid) in cont la banca.. adica avem nevoe de finante.. si mai apoi ai sa vezi rezultatul.. Un 20% din venit am sa-ti dau tie, sa nu plingi..
 ;D

virgil 48:

--- Citat din: Cristian1 din Ianuarie 13, 2013, 02:30:38 p.m. ---@ariel: exact in configuratia aia am folosit si eu scripetii. Fix pe tavan plus un scripete si inca un scripete pe motor.

--- Terminare citat ---
Ariel, din greseala in greseala spre victoria finala. Cristian confirma configuratia de la # 5,
desi in enunt scrie ca un capat al franghiei l-a legat fix de tavan.
 

Sieglind:

--- Citat din: ariel55 din Ianuarie 13, 2013, 11:13:39 a.m. ---
Asteptam Inventia Mileniului IV: "SCRIPETELE GRAVITATIONAL"

--- Terminare citat ---

î.e.n.  ;D


http://www.cartoonstock.com/cartoonview.asp?start=2&search=main&catref=atan1712&MA_Artist=&MA_Category=&ANDkeyword=engineering&ORkeyword=&TITLEkeyword=&NEGATIVEkeyword=

Cristian1:
Configuatia folosita de mine. Nu am putut lega frangia de scripetele de sus ca nu aveam de ce, asa ca am legat-o de tavan, de o grinda din garaj mai precis.

valangjed:
Scripetii trebuie sa se invarta usor pe ax , la un impuls usor dat cu mana sa faca macar 3 rotatii complete (asta asa mai mestesugareste).

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă