Filozofia ştiinţei, filozofie, psihologie, sociologie şi limba română > Limba română

FRANCEZA

(1/2) > >>

silviusilviu:
complete par :poing,point,veux,voeux,mettre,maitre:

Je n'aime........ce garcon:il est toujours pret a donner des coups de......quand on le contrarire!
Le..........d'ecole aide ses eleves a.......en scene une piece de Moliere.Je.......vous voir reussir!Je formule des.....pour votre reussite!

AM TRADUS TEXTU TOT DAR NU STIU UNDE LE E LOCU LA CUVINTELE ASTEA     

Electron:
Care e traducerea in romana a textului si a cuvintelor din enunt ?

e-

silviusilviu:
Completaţi de: pumnul, punct, doresc, doresc, pus, maestru:

Nu-mi place ........ ca băiat: el este mereu gata de a lovi cu piciorul său atunci când ...... contrarire!
.......... De şcoală îi ajută studenţii săi într-o scenă ....... o bucată de Moliere.Je vedea voi reusi, voi face ... ....... .. pentru succesul dumneavoastra!

Electron:
Tradu cu dictionarul, cu atentie, nu cu ... Google Translate. Chiar nu vezi ce a iesit?

e-

ariel55:
Draga Silviu, ca sa rezolvi acest exercitiu, trebuia intai sa cauti in dictionar sensul cuvintelor de completare si sa mergi apoi in logica propozitiei.

--- Citat ---complete par :poing,point,veux,voeux,mettre,maitre:

Je n'aime........ce garcon:il est toujours pret a donner des coups de......quand on le contrarire!
Le..........d'ecole aide ses eleves a.......en scene une piece de Moliere.Je.......vous voir reussir!Je formule des.....pour votre reussite!

AM TRADUS TEXTU TOT DAR NU STIU UNDE LE E LOCU LA CUVINTELE ASTEA    
--- Terminare citat ---

Am sa iti dau rezolvarea  :-[, numai de data aceasta  :o.
Data viitoare sper ca nu iti va mai fi asa greu:

complete par :poing,point,veux,voeux,mettre,maitre atentie, lipseste pas din lista:

Je n'aime pas ce garcon:il est toujours pret a donner des coups de poing quand on le contrarire!
Le maitre d'ecole aide ses eleves a mettre en scene une piece de Moliere.Je veux vous voir reussir!Je formule des voeux pour votre reussite!

Cel mai important , pentru a invata, foloseste-te cat mair rar de google translate....este in etapa copilariei cand este vorba de traducerea in limba romana.Ia un dictionar tiparit, va fi mult mai util in aceasta etapa.
Succes!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

Du-te la versiunea completă