Raspuns la mesajul d-lui vasile nr. #1226 : 09.04.14 la 09:38:58
Creat de: vasile
“Stimate domn,
Sunt de varsta apropiata cu dumneata (putin mai tanar) si daca existi cu adevarat cu acest nume si continui sa sustii dupa 3 ani de dialog (cu niste baieti destupati la minte care au incercat sa te lumineze) aceleasi ineptii, da-mi voie sa-ti spun ca mi-e rusine mie pentru dumneata.”
Raspuns ioan:
ar trebui sa-i fie rusine celui care nu dovedeste ceea ce afirma cu comentarii infantile.
Dle vasile cel care nu poate dovedii o ineptie este cu adevarat INEPT cu sau fara licenta.
Dle vasile incearca sa dovedesti ce afirmi. Comentariile trebuie sa fie strict la teorie sau calcule postate pe site-ul propriu care poate fi accesat si pe acest forum la mesajul cu nr. #6 : August 31, 2012, 02:36:17, de la prima pagina.
Mesajul cu nr. #6 : August 31, 2012, 02:36:17, de la prima pagina dovedeste si MINCIUNA dvs privind dialogul cu baieti destupati la minte deoarece din August 31, 2012 pana in prezent Aprilie 10, 2014 este o perioada de timp de numai un an si 7 luni …
“Rugaminte:
1. Atata timp cat nu ai un brevet de inventie, nu te mai autointitula "inventator"; faci de ras aceasta categorie de oameni care, pentru a obtine acest titlu muncesc din greu si mai ales, studiaza ENORM (am scris cu majuscule poate vei intelege).”
Raspuns ioan:
am doua tehnologii brevetate, dvs cate inventii brevetate aveti?
Brevete de invenţie create (de Ioan Sabau) pentru a se utiliza la inventie:
Brevet de invenţie nr. 103644 Imbinare prin jontare a grinzilor
publicat la data de 22.09.1993.
Inventatorul a realizat aceasta tehnologie si pentru fig. nr. 3 din inventie.
Brevet de invenţie nr. 104221 Procedeu de fixare a unui ansamblu de lagăr, în construcţii metalice publicat la data de 22.11.1993.
Inventatorul a realizat aceasta tehnologie si pentru inlocuirea lagarelor autoreglabile clasice cu semilagare in care fi-vor asamblate cele 8 parghii de ordin 0 (8 forte neconservative).
“2. Orice lucrare, indiferent cat de stiintifica ar fi ea, daca nu este brevetata, nu poate fi numita INVENTIE; deci nu-ti mai intitula "lucrarea", inventie. (bla, bla, bla) …”
Raspuns ioan:
Iinventia despre care faceti vorbire daca se implementeaza rezolva energia viitorului fara poluare precum si criza economoca.
Inventatorul ceea ce afirma a dovedit cu teorie si calcule in lucrarile care sustin inventia pe site-ul propriu care se poate accesa si prin cautare GOOGLE: pentru teorie se scrie la cautare *Demonstratie grafica* si pentru calcule se redacteaza la cautare *Turbina gravitationala mixta*
Stimate domn aveti calculele inventatorului la lucrarea mentionata mai sus, postati fiecare calcul presupus GRESIT, analizati in mod minutios presupusa EROARE, pentru a scoate in evidenta fiecare PRESUPUSA ineptie, si motivati cu argumente fiecare PRESUPUSA prostie, daca nu o faceti dovediti faptul ca ati MINTIT sau nu puteti face operatii de baza precum: adunare, scadere, inmultire si impartire.
Astept comentarii strict la subiect …
Inventatorul turbinelor gravitaţionale, Ioan Sabau.