Pentru Meteor:
De bun simt, bunavointa, intelegere, respect, nu le spui ceva noilor veniti?
Am inceput ceva sa spun (daca ai fost atent si ai observat -
http://www.scientia.ro/forum/index.php/topic,3999.msg54449.html#msg54449), a urmat mai tirziu raspunsul lui Electron
http://www.scientia.ro/forum/index.php/topic,3999.msg54453.html#msg54453. Si intradevar multe erori de logica despre care eu vroeam sa mai spun se gasesc in listele cele, si se stie deja.
Ca asta cu gandirea ...
? ? ?
Cine spune ca daca esti nou venit, nu esti
suficient de calificat pentru ca sa gandesti corect?
Absolut nimeni nu a spus asa ceva (si nici nu am vazut).
Eu am spus, dar putin in alta forma, iar tu nu m-ai inteles.
Daca, tu/eu/el/etc. activam pe acest forum de o periada mare de timp, avem un numar mare de mesaje scrise, etc.
In o oarecare masura s-ar putea spune ca noi am fi cunoscuti cu multele greseli care se comit pe forum [o greseala de a mea mai veche, inca de cind am inceput activitatea pe forum, era ca duceam un mod de conversatie cam brutal, inclusiv cu Electron], astfel se poate presupune ca noi cel mai putin am fi cei care le vom repeta.
Statistic observ, ca cea mai mare parte care repeta greselile de logica sunt - nou venitii.
Astfel, ca sa nu faci un lucru de 1000 de ori (sa- i corectezi, cutoateca aceasta functie
oficiala se pare ca o au un grup mai limitat), nu ar fi mai bine ca nou venitii sa se informeze putin?!
Eu nu am spus ca
fiecare nou venit comite greseli, ci ca
majoritatea. Intre fiecare si majoritate este vreo diferenta???!!!
Si sa nu cumva sa crezi tu, sau altul, ca fiecare nou venit pentru mine este considerat necalificat. Sa fiti atenti cu aceste aprecieri din timp, ca nu am asa calitati.
As completa, ca unele raspunsuri din partea unora, eu as dori sa fie mai simplu expuse.
Spre exemplu 5 pagini (la o intrebare despre vid) de spor am dus cu (inclusiv) Electron, epuizindui nervi, el din start insa a spus unde e greseala. Eu pina nu am facut experimentul nu m-am linistit. Astfel cred ca era sa fie mai bine daca el ma indruma sa fac experimentul (cu toateca e un fleac).
Astfel o lectie mi-a ramas: verifica foarte bine ce i-ti spun ceilalti participanti la discutie (mai ales Electron).