Dle Cavasi ,
Acum in toamna lui 2020 userului (oficial nimic in plus dar pentru 2014 nu stiu ce demnitati forumiste mai avea) si imi place mult termenul de user, neologism care in limba romana cu un singur l poate creea jocuri nostime de cuvinte, se pare ca nu i se mai permite accesul sau daca da, i s-a explcat totusi ca nu procedeaza corect sau cine stie o fi inteles si singur ca desigur ca poate asa ceva, ca nu este corect ce a facut amar de vreme pe aici si recunosc ca alaturi si de destule bune.
Oricum dupa aceasta penitenta care doresc sa cred ca ar fi autoimpusa, o sa incerc sa citesc ce va mai scrie caci niciodata nu i-am negat inteligenta atat nativa cat mai ales educata si pot spune ca bine educata.
Dar Cavasi de mult nu-si mai pierde vremea pe aici, asa ca nu vom avea si un raspuns. Dar chiar si asa este bine sa dau macar acum o explicatie sensurilor mai adanci al acestui foarte scurt fir privind un balet Electron -Cavasi din indepatatele neguri ale vremii anului 2014.
PS. Oricum lipsa numitului aparut aici sub numele cu care a aceptat el sau daca nu fiind solutia acceptata de forum penntru cineva care se retrage si vrea sa-si sterga nickul, care in cazul acestui personaj fiind Sumi, nu-mi provoaca decat indiferenta.