Chiar avem un topic la StiintaAzi care se numeste:
Ajutor la calcularea de integrale pentru clasa a XII-a , link:
http://www.scientia.ro/forum/index.php?topic=1591.0 , la sectiunea de "Analiza matematica", a forumului.
pfff..nici cum nu pot sa le inteleg....nush s multa pers imi spuneau"cum nu l stii kt sunt d simple"nu le-am inteles d l inceput iar acum cand l vad parca este in chineza...poate cn plsss sa mah ajute.. Grin Angry
In primul rand am sa te rog sa scrii fara prescurtari de Y! Messenger , de tipul kt, nush, d l, ca atunci cand vei vrea sa te ajutam s-ar putea sa nu intelegem ce scrii si nu o sa avem cum sa te ajutam.
In al doilea rand, te-ai chinuit cu ele? Ai lucrat, ai exersat, ai facut cateva exercitii simple? Ce nu iti iese? Concret, ce nu ai inteles? Ai citit teoria din manualul de matematica? Ca a iti preda cursul numit "Calcul integral" de la inceput e un proces anevoios si trebuie sa fiu profesor cu norma. Si la scoala mai vin colegi pe la mine cu: "N-am inteles nimic la integrale...Arata-mi-le de la inceput"...pai de ce te-ai mai dus la scoala, atunci, daca vrei sa ti le arat de la inceput?
Cam atat: sper ca nu am parut ostil, sunt deschis sa ajut pe oricine sa invete tot ce am invatat eu din matematica si sa "impartasesc" cu el/ea pasiunea mea pentru aceasta materie, dar cu rugamintea ca si receptorul sa fie atent la ce spun si sa depuna efort.