Diverse > Discuţii pe diverse teme

Macro-conspiratia elitelor [demonstratie de pseudostiinta]

(1/8) > >>

Electron:
Deschid acest topic aici, pentru ca nu se inscrie in nici o ramura serioasa a forumului, ca atare. Dar eu o iau foarte in serios.

Deschid acest topic, pentru ca am primit o misune speciala de la elitele care sunt responsabile de macro-conspiratia mondiala care controleaza tot si toate, fara sa fie cunoscuta de nimeni (in afara elitelor).

Necesitatea acestei misiuni se explica simplu: au aparut tot mai multi indivizi incep sa puna la indoiala realitatea conspiratiilor partiale (Free Energy, NASA missions, Flat Earth, Extraterestrii, Experimentul Philadelphia, Piramidele din China, Hollow Earth, Inorogul Roz Invizibil etc etc). Exista un trend de schimbare a modei, lumea incepe sa gandeasca. Acest lucru este nociv, pentru ca o conspiratie care nu infricoseaza masele (non-elitele) prin simpla ei existenta imposibil de demonstrat, isi pierde tot farmecul. Celelalte scopuri si le pastreaza desigur, dar nu mai e amuzant.

[Cu aceasta ocazie voi demonstra de asemenea cat de usor se face pseudostiinta. Voi detalia, cu fiecare ocazie, daca nu imi scapa vreuna, ce tactici folosesc din pseudostiinta, ca sa nu ramanem doar la stadiul de povesti abstracte. Sa vedem concret cate aplicatii si forme are aceasta. Sau macar cat mai multe dintre ele. Parantezele patrate marcheaza aceste explicatii.]

Bun, puteti incepe cu INTREBARILE pe care le aveti despre macro-conspiratie, informatiile pe care vi le aduc sunt cele mai exceptionale si mai adevarate la care puteti spera in viata voastra presenta si viitoare!

[Invitatia pe care o fac si suna atat de frumos, nu aveti nici o posibilitate sa verificati daca e sincera sau nu. Iar eu voi avea grija sa o dau la intors de suficiente ori incat sa nici nu mai stiti ce v-am promis de fapt la inceput. Astea sunt tactici probate cu succes in pseudostiinta. Ah, si formatarea cat mai colorata si mai variata, un clasic!]


e-/deconspirator

virgil 48:
http://video.google.com/videoplay?docid=-7247362017464900787&hl=ro#

Puteti incepe vizionand asta.

Electron:
Perfect virgil 48, acest mateiral pe care l-ai postat acum cateva minute, e nou pentru mine, dar l-am vizionat acum si mi-au dat lacrimile de bucurie (are doar o ora si ceva) pentru cat de bine se incadreaza in topic!

[Comentarii pe baza unui material care in mod evident nu a fost aprofundat. Melodramatism la maxim, ca asa e mai convingatoare pseudostiinta.]


deconspirator

AlexandruLazar:
Electron, salut deschiderea acestui topic. Este o stare de fapt fara precedent si cu siguranta trebuie luate masuri.

De exemplu, am inceput tot mai des sa aud speculatii cum ca, intrucat Masoneria este o societate secreta, este desigur practic imposibil sa iti dai seama care dintre faptele circulate despre ea sunt adevarate si care nu, mai ales atunci cand provin de la oameni care pretind sa aiba informatii din interior. Nu crezi ca lucrul acesta este absurd? Doar nu se intalnesc doar ca sa bea o bere, cu siguranta au un plan foarte bine detaliat si care este dealtfel cunoscut, dar nu suficient de raspandit.

sumalan dorin:

 Salutari

 
--- Citat din: Electron din Aprilie 17, 2012, 05:46:08 p.m. ---Bun, puteti incepe cu INTREBARILE pe care le aveti despre macro-conspiratie, informatiile pe care vi le aduc sunt cele mai exceptionale si mai adevarate la care puteti spera in viata voastra presenta si viitoare!
e-/deconspirator

--- Terminare citat ---

 da,am intrebari:

Care e diferenta dintre stiinta si pseudo-stiinta?

Cum putem stii ce este stiinta si ce este pseudo-stiinta?

Daca informatii din stiinta sunt imbinate cu cele din pseudo-stiinta ce da?

In viitor oamenii vor face mai mult stiinta sau pseudo-stiinta?

Ce este o conspiratie?De ce se fac conspiratii?

Care este scopul diferitelor teorii alternative din variate domenii?

Cum pot fi combatute teoriile alternative care se prezinta revolutionare din variate domenii:fizica,psihologie,medicina etc.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

Du-te la versiunea completă