Chimie, biologie, medicină şi antropologie > Originea si evolutia vietii
Evolutionism vs creationism
ion adrian:
Vad ca nu te abtii de la insulte si nu cred ca te insult daca iti spun ca mie imi pari a fi de sorginte anchetator comunist.
Te-am mai rugat sa ma ignori caci chiar daca pot sa-ti raspund la asa zisele probleme incuietoare pe care crezi ca le ridici consider ca nu meriti sa ma ostenesc si a doua oara.
Cred ca exista pe acest portal si persoane rationale care nu fac gargara de trei ori pe zi cu un cuvant incifrat cu fierul inrosit in mintea lor: pseudostiinta.
Nu tot ce nu este stiinta este neaparat pseudostiinta. Dar asa ceva desigur ca depaseste capacitatea ta de intelegere si de obiectivare.
Electron:
--- Citat din: ion adrian din Martie 10, 2014, 03:51:52 p.m. ---Vad ca nu te abtii de la insulte si nu cred ca te insult daca iti spun ca mie imi pari a fi de sorginte anchetator comunist.
--- Terminare citat ---
Incercarile tale puierile de a ma insulta in acest fel ma distreaza la maxim, pentru ca venind din partea ta sunt reale complimente. :)
--- Citat ---Te-am mai rugat sa ma ignori
--- Terminare citat ---
Da? Sa inteleg ca esti o clona a altui utilizator deja exasperat de comentariile mele?
--- Citat --- caci chiar daca pot sa-ti raspund la asa zisele probleme incuietoare pe care crezi ca le ridici consider ca nu meriti sa ma ostenesc si a doua oara.
--- Terminare citat ---
Pai macar osteneste-te prima data, sau macar indica-mi unde ai facut acele eforturi deja si sub ce pseudonim. :)
--- Citat ---Cred ca exista pe acest portal si persoane rationale care nu fac gargara de trei ori pe zi cu un cuvant incifrat cu fierul inrosit in mintea lor: pseudostiinta.
Nu tot ce nu este stiinta este neaparat pseudostiinta.
--- Terminare citat ---
Corect, exista chiar si gunoaie varsate fara nici un discernamant pe internet. Cand insa ai pretentia sa participi in mod relevant la o discutie pe un forum dedicat stiintei, fara sa faci vreun efort in a respecta demersul stiintific (primul pas fiind o minima rigurozitate), inseamna ca faci pseudo-stiinta. Daca ai scrie doar la sectiunea de bancuri, sau pe un forum de fantezie sau religie, atunci nu te-ai intalni cu pretentiile mele de a nu mai propaga pseudo-stiinta.
--- Citat --- Dar asa ceva desigur ca depaseste capacitatea ta de intelegere si de obiectivare.
--- Terminare citat ---
Mda, mersi de compliment. :)
e-
ion adrian:
Il rostogolesc si aici : http://en.wikipedia.org/wiki/Denisovan
Electron:
E deja al treilea topic in care postezi acelasi link. Asta se numeste SPAM.
e-
ion adrian:
Eu sunt modest si nu sunt convins ca toti stau sa-mi pazeasca postarile: din bunavointa, cuiozitate, interes, invidie sau simpla rautate si din acest motiv o informatie interesanta si in topicul firelor unde am postat-o si care asemeni altora unde am intervenit si au inviat, sa le invie si pe acestea. Atunci acest spam ar putea fi un lucru bun pentru acest forum la care eu am inceput sa tin.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă