Welcome, Guest. Please login or register.

Autor Subiect: Voluntarii in charge  (Citit de 13328 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline b12mihai

• Senior
  • Mesaje postate: 1124
  • Popularitate: +2/-0
Re: Voluntarii in charge
« Răspuns #15 : Iulie 30, 2010, 04:20:42 p.m. »
Pai Mihai, si cand scrii in Notepad cu diarcritice sau pe messenger cu diacritice cum faci?

Sunt de acord. Dar pe tastatura mea nu spune pe ce trebuie sa apas sa apara ă , ş , î si altele...Adica unii au tastaturi pe care apar astea (am vazut la scoala la mine asta), dar unii ca mine nu au astfel de tastaturi. Eu la asta ma refer. Eu le explic ce trebuie sa faca, dar ei pe ce trebuie sa apese, daca nu stiu exact care sunt tastele ?

Ideal ar fi ca toti voluntarii sa scrie articolele in Word...sau ceva similar
Fiecare are scopul lui in lumea asta nebuna.

Offline Adi

• Global Moderator
  • Mesaje postate: 11298
  • Popularitate: +15/-7
    • Site personal Adrian Buzatu
« Răspuns #16 : Iulie 30, 2010, 04:58:21 p.m. »
Pai Mihai, si cand scrii in Notepad cu diarcritice sau pe messenger cu diacritice cum faci?

Sunt de acord. Dar pe tastatura mea nu spune pe ce trebuie sa apas sa apara ă , ş , î si altele...Adica unii au tastaturi pe care apar astea (am vazut la scoala la mine asta), dar unii ca mine nu au astfel de tastaturi. Eu la asta ma refer. Eu le explic ce trebuie sa faca, dar ei pe ce trebuie sa apese, daca nu stiu exact care sunt tastele ?

Ideal ar fi ca toti voluntarii sa scrie articolele in Word...sau ceva similar

Pai Mihai, normal ca nu scrie, dar incerci pana inveti care sunt tastele si apoi le tii minte o viata. In general diacriticele apar in dreapta sus, la tastele [ ] ; ' \
Pagina personala: http://adrianbuzatu.ro

ioana.m

• Vizitator
« Răspuns #17 : August 29, 2010, 01:17:19 a.m. »
Voi fi plecata toata ziua duminica 29 august si nu stiu daca luni voi fi disponibila.

blabla24

• Vizitator
« Răspuns #18 : August 29, 2010, 01:51:00 p.m. »
Si eu voi fi plecata de luni cam pana vineri-sambata. :-?

Offline Adi

• Global Moderator
  • Mesaje postate: 11298
  • Popularitate: +15/-7
    • Site personal Adrian Buzatu
« Răspuns #19 : August 29, 2010, 01:59:38 p.m. »
Multumesc mult ca ati anuntat. Vi se va simti lipsa. Dar fiecare contribuie cat poate, atunci cat poate. Iar voi ati contribuit deja foarte mult atunci cand ati putut. Asa ca nu va faceti griji si va asteptam cu drag inapoi cand aveti timp.
Pagina personala: http://adrianbuzatu.ro