IT şi electronică > Sisteme de operare
windows
dennis_444_005:
Am un laptop cu windows 7 ultimate,el a venit cu windows home premium spania ,el are un key pentru windows original eu pot sal m-ai restaurez,ca mie mia aparut acuma windows build 7600.Astept un raspuns daca poate sa ma ajute careva.Multumesc :)
tavy:
Majoritatea problemelor cu Windows se rezolvă prin renunțarea la Windows și trecerea la GNU/Linux.
ion adrian:
Ce se intampla cu Windows XP? Este real?
puriu:
Windows XP este si va fi real. Nu se mai asigura mentenanta lui de catre Microsoft, adica nu se mai rezolva bug-urile ramase in el si nu se mai trimit update-uri. Majoritatea calculatoarelor in functiune vor ramane bine-merci cu XP din cauza resurselor limitate sau din cauza programelor vechi, incompatibile cu noile SO. Eu am folosit un Windows 2000 pana cand un scaner nou l-a refuzat si am pus XP. La fel se va intampla si cu XP-ul.
Pe un laptop foarte vechi, fara CD, am instalat recent un Windows 95 de pe dischete, un Word 6 si un Excel 5 tot de pe dischete. Omul isi face si acum treaba cu el.
ion adrian:
Multumesc mult. M-ai si amuzat cu prima propozitie.
Te mai intreb: eu am un laptop cumparat in 2007 ,un HP Compaq nx6325 la care am gasit cautand in Help and Suport Center urmatoarele detalii:
product name :HP Compaq nx6325 (EY350EA#ABB)
product number :EY350EA#ABB
Serial Number :CNU64211HD
processor AMD Turion(tm) 64 X2 Mobile Technology TL-52, version: x86 Family 15 Model 72 Stepping 2, current speed :1600 MHz,
cache size: 512 KB
Microsoft Windows XP Home Edition, version 5.1.2600
si mai sunt si altele dar cred ca este suficient
Pot sa-mi pun un Windows 2007(laptopul sotiei are instalat de la cumparare(2012) asa ceva si daca nu pot sau nu pun de ce as fi in pericol odata ce am program antivirus( AVAST)?
Nu stiu acestea, desi am facut programe in Basic si Fortran dar programarea este altceva.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă