Educaţie şi cercetare > Cercetare

Cercurile din lanuri

(1/26) > >>

Mr_univers:
Am tot trecut cu vederea aceste cercuri gandindu-ma ca nu e adevarat, extraterestii nu exista, insa la un search pe google images se gasesc sute de poze cu aceste cercuri bizare...care e parerea voastra? cum se produc aceste "cercuri bizare"? (poate unii dintre voi ati citit vreo carte care sa explice fenomenul...:)

virgil 48:
Daca tot iti bati capul cu arta extraterestra, ocupa-te de desenele de la Nazca. Acelea
au fost greu de realizat si au implicat munca multa. Ce se petrece in lanuri au aratat pe
Discovery. Sunt niste cetateni destul de priceputi, care cu o schita, sfoara si dreptare,
le executa noaptea la lumina artificiala. Nu cred ca fac munca voluntara, trebuie sa aiba
ei un interes, dar asta nu au explicat.

zec:
Arta extraterestra?:D Eu nu vad decat un singur interes,sa starneasca discutii legate de extraterestri.Multa lume au insistat pe faptul ca arata prea bine de a fi facute de oameni,doar ca geometria ne arata cat de usor se face un cerc cu o sfoara si un tarus.Din punct de vedere tehnic ce se vede in poza poate fi realizat de o singura persoana.Instrumentele necesare sunt niste tarusi sau pari destul de solizi de care poti intinde o sfoara marcata cu cateva noduri pentru a avea masuri diferite dar specificate pentru constructie.
 Pare ca e o spirala logaritmica si o eventuala schita ar putea delimita calculele care nu cred ca au fost neaparat perfecte dar au urmat o schita prealabila.

virgil 48:
 Chiar daca puteti vedea ce am raspuns la #1, daca aveti timp urmariti si asta de curiozitate:
 Profetii maya si cercuri in lanuri on Vimeo

07Marius:
Majoritatea sunt facute de oameni cu imaginatie si spirit artistic. Raman totusi, unele semne de intrebare...
Partea poate cea mai interesanta, este istoria lor.
http://www.iccra.org/reports/historical_reports.htm

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

Du-te la versiunea completă