Chimie, biologie, medicină şi antropologie > Medicină

Memoriile nu sunt stocate in creier

<< < (3/3)

Cosmin_Visan:
In unele cazuri da, dureaza. Dar in altele stii instant. Daca ar fi stocate in creier nu ar trebui sa fie niciun caz instant.

valangjed:
Cum stii ca e "instant"?Daca facem o adunare pe un minicalculator raspunsul pare sa apara simultan cu apasarea tastei "=" dar stim ca de fapt dureaza cateva microsecunde.

A.Mot-old:

--- Citat din: Cosmin_Visan din Martie 18, 2019, 01:30:58 p.m. ---Memoriile nu sunt stocate in creier. Si ca sa va dovedesc: Il stiti pe Constantin Ilie ?

--- Terminare citat ---
Sufletul uman coordonează întregul trup viu și deci și creierul acelui trup viu.Sufletul uman este de fapt un trup plasmatic de formă umanoidă iar creierul trupului viu este un fel hard dysk extern și deci toate evenimentele sunt stocate în  Sufletul uman.Când Sufletul uman se desprinde definitiv de trupul viu prin ruperea funiei de argint , atunci trupul care a fost viu se degradează până când din fostul trup viu rămâne doar scheletul.

Cosmin_Visan:

--- Citat din: valangjed din Noiembrie 29, 2019, 04:49:51 p.m. ---Cum stii ca e "instant"?Daca facem o adunare pe un minicalculator raspunsul pare sa apara simultan cu apasarea tastei "=" dar stim ca de fapt dureaza cateva microsecunde.

--- Terminare citat ---

Nu stiu ce sa zic. In experienta insasi perceperea intrebarii se simte ca vine la pachet cu raspunsul deja stiut. Daca ma intrebi "Ai fost vreodata pe Everest ?", nici nu trebuie sa gandesc, ci cum am auzit intrebarea cum i-am si stiut raspunsul. Dar hai sa zicem ca poate ai dreptate.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă