Chimie, biologie, medicină şi antropologie > Medicină

Virusul COVID este un produs de laborator sau este total natural?

<< < (2/4) > >>

princehansolo:

--- Citat din: atanasu din August 04, 2021, 04:33:19 p.m. ---Interesant si multumesc mult. Deci medic . O a ma uit sa vad daca a intervenit la subietu de bilogie referitor la perehea umana primordiala.

--- Terminare citat ---
Am intrebat intr-un loc care ar fi explicatia pentru aparitia atator grupe sanguine diferite, daca explicatia pentru aparitia unei noi specii este aparitia unor gemeni monozigoti de sex diferit...

atanasu:
Astept raspunsul daca il vei primi pe firul Adam si Eva...
--- Citat din: atanasu din August 04, 2021, 04:33:19 p.m. ---Interesant si multumesc mult. Deci medic . O a ma uit sa vad daca ai intervenit la subietul de bilogie referitor la perehea umana primordiala.

--- Terminare citat ---

atanasu:
Daca afli ceva posteaza la firul despre perechea primordiala Adam si Eva. Dar este posibil ca acestea sa nu se cunoasca inca.

princehansolo:
Raspunsul meu la Adam si Eva este ca si la Covid: Intelligent Design. Creatorii lumii noastre au facut un design inteligent, suficient de sclipitor ca sa fie un ecosistem ce se autointretine si evolueaza in timp. Este greu sa nu te plictisesti cand stii tot :) deci cei care au facut lumea si-au dat de lucru si pentru a o veghea, si pentru a nu se plictisi :)

atanasu:
Foarte ciudat si daca nu as crede ca este imposibil? as spune ca virusul asta Delta actioneaza tintit.  3000 de imbolnaviri zilnic in Israel o tara mica si unde sunt imunizati multi si incepe si a treia serie de vaccinare?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă