Chimie, biologie, medicină şi antropologie > Medicină

Recomandare revista medicala?

(1/3) > >>

cip:
Ok, maica-mea citeste mereu revista ***. Adica "As-ul" cum ii spun ea. Asta este revista unde toata porcaria alternativa se autoproclama medicina, unde toti vracii sunt medici si toti preotii sunt filozofi. Problema e ca desi sunt cu ochii pe ea, tot isi pune niste critsale prin casa sau mesteca uneori cine stie ce plante. Cine stie ce obiceiuri cu leacuri minune tamaduitoare mai practica si nu stiu eu. Daca nu o pot face sa se opreasca din citit revista ***, macar vreau sa-i fac un abonament la o publicatie unde medicina alternativa si pseudostiinta nu au ce cauta, dar nici sa fie una exclusiv academica.

Imi puteti recomanda o astfel de revista/ publicatie?
Multumesc anticipat.

<@cip: ai grija cu limbajul pe acest forum. La urmatoarea abatere de acest fel vei fi sanctionat.>

Sieglind:

--- Citat din: cip din Septembrie 21, 2012, 01:10:47 a.m. ---Ok, maica-mea citeste mereu revista ***. Adica "As-ul" cum ii spun ea. Asta este revista unde toata porcaria alternativa se autoproclama medicina, unde toti vracii sunt medici si toti preotii sunt filozofi. Problema e ca desi sunt cu ochii pe ea, tot isi pune niste critsale prin casa sau mesteca uneori cine stie ce plante. Cine stie ce obiceiuri cu leacuri minune tamaduitoare mai practica si nu stiu eu. Daca nu o pot face sa se opreasca din citit revista ***, macar vreau sa-i fac un abonament la o publicatie unde medicina alternativa si pseudostiinta nu au ce cauta, dar nici sa fie una exclusiv academica.

Imi puteti recomanda o astfel de revista/ publicatie?
Multumesc anticipat.

--- Terminare citat ---

Dacă i te adresezi şi ei tot în termenii ăştia, mira-m-aş să aibă succes vreo recomandare. Îţi înţeleg exasperarea (ori temerile), dar ăsta nu-i motiv suficient să te apuci să botezi publicaţia în fel şi chip. Cel puţin pe un forum care se respectă (implicit respectându-şi userii)!

Try some civility at least

cip:

--- Citat din: Sieglind din Septembrie 21, 2012, 01:22:16 a.m. ---
Dacă i te adresezi şi ei tot în termenii ăştia, mira-m-aş să aibă succes vreo recomandare. Îţi înţeleg exasperarea (ori temerile), dar ăsta nu-i motiv suficient să te apuci să botezi publicaţia în fel şi chip. Cel puţin pe un forum care se respectă (implicit respectându-şi userii)!

Try some civility at least

--- Terminare citat ---

ok, imi cer scuze, n-am vrut sa sune intr-un fel nerespectuos decat fata de revista in sine ... doar mi s-a parut amuzant (mereu cand o spune maica-mea nu stiu de ce mie-mi suna in engleza)

stiu ca tot o s-o citeasca, nu ma indoiesc de asta, dar nu o sa ignore nici revista la care-i fac eu abonament

deci, recomandari ceva?

m-ar interesa bineanteles si pe mine

valangjed:
Eu as spune ca , mai bine , o trimiti la un medic , pana la urma aceste autotratamente , nesupravegheate de un medic nu duc la nimic bun.Parerea mea!

cip:

--- Citat din: valangjed din Septembrie 21, 2012, 02:49:30 p.m. ---Eu as spune ca , mai bine , o trimiti la un medic , pana la urma aceste autotratamente , nesupravegheate de un medic nu duc la nimic bun.Parerea mea!

--- Terminare citat ---

merge periodic la medic si urmeaza tratamentul medicului 100% ... nu despre asta imi fac probleme

poate cineva raspunde pe topic?

multumesc anticipat

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

Du-te la versiunea completă